Piechol Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dzieńdobrynawieczór :> siema humorek lepszy?
malutka:) Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dzieńdobrynawieczór :> siema humorek lepszy? tak :> jutro będe więcej wiedzieć,nikła nadzieja jest...
Piechol Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 tak :> jutro będe więcej wiedzieć,nikła nadzieja jest... ważne, że jest szansa daj znać co tam jutro
malutka:) Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 tak :> jutro będe więcej wiedzieć,nikła nadzieja jest... ważne, że jest szansa daj znać co tam jutro jasne jak tylko będe coś wiedzieć ale ważne że chłopak będzie żył
malutka:) Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 będzie dobrze masz racje :> [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 22:24_________________________________________________ spot sie zapewne udał ?
Piechol Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 spot sie zapewne udał ? całe 5 aut było ale było sympatycznie
Madas Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 mi się podobało i to bardzo .... posiedzieliśmy, pogadaliśmy pojedliśmy popiliśmy i modyfikacji kupa :good:
malutka:) Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 spot sie zapewne udał ? całe 5 aut było ale było sympatycznie kameralnie powiadasz ??
blind1 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 dobly z ranca [br]Dopisany: 02 Sierpień 2010, 08:26_________________________________________________jak ja nie cierpie poniedzialkow [br]Dopisany: 02 Sierpień 2010, 08:26_________________________________________________zaraz spadam do pracy a do domu pewnie przyjade kolo 02.00
Piechol Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 zaraz spadam do pracy a do domu pewnie przyjade kolo 02.00 to ja mam zamiar się poopier... w czytelni do 15 tylko
blind1 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 ostatnio padam na r........ , mowie Tobie taki z ..... ze masakra [br]Dopisany: 02 Sierpień 2010, 09:16_________________________________________________spidalam, milego dnia zycze[br]Dopisany: 02 Sierpień 2010, 09:16_________________________________________________narson
arki Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Cześć wszystkim Co do spota to się nieźle zamaskowaliście, bo ja Was nigdzie nie widziałem. Jeżdżenie między parkingiem M1, a MC po "spowalniaczach" na tyle mnie znudziło, że pojechałem w końcu do domu. Jedyne audiczki jakie widziałem to B5 i A3 przy torze kartingowym ale to nie nasza ekipa.... Miłego dnia.
Piechol Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Cześć wszystkim Co do spota to się nieźle zamaskowaliście, bo ja Was nigdzie nie widziałem. Jeżdżenie między parkingiem M1, a MC po "spowalniaczach" na tyle mnie znudziło, że pojechałem w końcu do domu. Jedyne audiczki jakie widziałem to B5 i A3 przy torze kartingowym ale to nie nasza ekipa.... Miłego dnia. stoimy zawsze w tym samym miejscu - jak się wjeżdża na parking do MC to od razu na tych miejscach po lewej stronie trzeba było dryndnąć
Madas Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 no szkoda ... cos nie możemy się spotkać Arki ostatnio
Rekomendowane odpowiedzi