Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:hi:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Tydzień temu wsparłem skromnymi 200 zł Urząd Miasta w Nowym Tomyślu, wzamian za pocztówkę ze zdjęciem. Nie mniej jednak coś trzeba z tym począć i chyba najsensowniej jeździć przepisowo, przynajmniej w terenie zabudowanym. :wink:

Z ciekawostek "gospodarne" gminy muszą zakupić pokrowce na tablice informacyjne dot. info o postawieniu i funkcjonowaniu w danym miejscu fotoradaru. Te niebieskie z fotką i informacją na jakim odcinku dokonywany jest pomiar. W sytuacji kiedy dziadostwo typu Multanova nie siedzi w skrzynce pokrowiec winien być założony na znak. Cena 1szt. pokrowca oscyluje w granicach 1000,00zł, swoją drogą ciekawe kto to produkuje i jak układają się koszty produkcji 1szt. Ładna przebitka musi być :wink:

Opublikowano

Najlepszy na radary jest plastidip :kox:

Opublikowano

testowałeś wojthass ? mam bezbarwny, mogę komuś na próbę zrobić tablicę

Opublikowano
testowałeś wojthass ? mam bezbarwny, mogę komuś na próbę zrobić tablicę

Na MotoVision sprawdzali wszystkie mity znane na kiedyś tam .. chyba łącznie z powłoką z F117 Stealth .. i wszystko wyszło na mit ;)

więc szkoda chyba zachodu ;)

Opublikowano
  • Autor

lepiej zrobić strajk na ceny paliwa które w polsce zaczynają być coraz większe:facepalm:

---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ----------

Tydzień temu wsparłem skromnymi 200 zł Urząd Miasta w Nowym Tomyślu, wzamian za pocztówkę ze zdjęciem. Nie mniej jednak coś trzeba z tym począć i chyba najsensowniej jeździć przepisowo, przynajmniej w terenie zabudowanym. :wink:

Z ciekawostek "gospodarne" gminy muszą zakupić pokrowce na tablice informacyjne dot. info o postawieniu i funkcjonowaniu w danym miejscu fotoradaru. Te niebieskie z fotką i informacją na jakim odcinku dokonywany jest pomiar. W sytuacji kiedy dziadostwo typu Multanova nie siedzi w skrzynce pokrowiec winien być założony na znak. Cena 1szt. pokrowca oscyluje w granicach 1000,00zł, swoją drogą ciekawe kto to produkuje i jak układają się koszty produkcji 1szt. Ładna przebitka musi być :wink:

U mnie jeden ziomek jeździ bez przedniej rejestracji i przekracza prędkość i zdjęcia nie ma :D

Opublikowano

Bez przedniej, mi pstrykneli od tylca :wink:

Opublikowano
  • Autor
Bez przedniej, mi pstrykneli od tylca :wink:

lubią Twoją dupe :grin::polew:

Opublikowano

Zdjęcia z tyłu mogą sobie w d*pę wsadzić :hi:

Konstytucja na szczęście nas broni przed takimi rzeczami(nawet ostatnio mówili o tym w TV). Zdjęcia mogą być wykonywane tylko i wyłącznie w przód auta, oraz musi być widoczny kierowca. Inaczej zdjęcie powinno być od razu usunięte. Sam dostałem już kilka zdjęć w tył auta i jak mi je przysyłali odpisywałem, że jest to niezgodne z konstytucja etc, a w odpowiedzi dostałem, że postępowanie umorzono. Tak samo nie mamy obowiązku podawania kto prowadził auto, jeśli zdjęcie jest nie wyraźne, wtedy również sprawę powinni umorzyć. Dużo ludzi o tym niestety nie wie i przyznają się do fotek, a oni na takich niestety żerują. :decayed:

Opublikowano

Michał Ty mi lepiej podaj dokładne namiary. art. gdzie tego szukać? Jeszcze złotówki nie poleciały, zatem z chęcią naskrobię kilka słów do UM :)

Opublikowano
:bry: podeślij kiedyś przy okazji Michał wzór takiego pisemka :wink:
Opublikowano

Podpytam siorę, co ona tam dokładnie skrobie i napisze. Z tego, co wiem, to nie ma żadnego wzoru, tylko jest jakiś art. na który trzeba się powołać i tyle. Wróci z nart to od razu pytam :naughty:

Vario, prośba mała, podałbyś jeszcze raz namiary na Artura, który szlifuje szkło? Gdzieś numer zapodziałem :whistling:

Opublikowano

503315613

Opublikowano
  • Autor

Vario a masz tam u swojego magika rezystorki i diody żeby zrobić podświetlane klamki wewnętrzne ?

a te lampki w jakich granicach wahają sie $ ?

Opublikowano
503315613

dziękuję :wink:

---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ----------

rozumiem, że mogę się powołać na Bartka z VC? :decayed:

Opublikowano
Vario a masz tam u swojego magika rezystorki i diody żeby zrobić podświetlane klamki wewnętrzne ?

a te lampki w jakich granicach wahają sie $ ?

Rezystor węglowy 820 0hm, 30gr/10szt.

LED 3mm czerwona DIFF 20gr/szt.

Kabel podwójny 0,16mm 50gr/m

BLS-02 10gr.szt.

polecam jeszcze do podłączenia BL-T piny do podwójnego gniazda BLS-02 (bez lutowania i szybsza wymiana diody) :wink:

Opublikowano

Max, pewnie, powołaj się na mnie

Arek, na 100% są rezystorki i ledy ale nie wiem ile to wsio by wyszło, trzeba podjechać do Poznania i dobrać co potrzeba

Opublikowano
  • Autor
Max, pewnie, powołaj się na mnie

Arek, na 100% są rezystorki i ledy ale nie wiem ile to wsio by wyszło, trzeba podjechać do Poznania i dobrać co potrzeba

No to w razie co to podjedziemy czy mi kolega Mieciu załatwi :polew:

---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ----------

Przez przypadek znalazłem piosenkę o audi a4 :grin: