Iverson Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ive skąd xywka? Jesteś fanem NBA? 5 lat temu skończyłem z grą a było fajnie , A.I. był dla mnie mistrzem na pozycji point guard , byłem dobry w te klocki
wentyl Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dobra panowie... ja zmykam na film :gwizdanie: TVN - polecam co daja dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ive skąd xywka? Jesteś fanem NBA? 5 lat temu skończyłem z grą a było fajnie , A.I. był dla mnie mistrzem na pozycji point guard , byłem dobry w te klocki a ja myslalem ze Ty to scyzoryk z Kielc
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dobra panowie... ja zmykam na film :gwizdanie: TVN - polecam co daja dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie: Romeo Must Die [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________see Ya
wentyl Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dobra panowie... ja zmykam na film :gwizdanie: TVN - polecam co daja dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie: spadam popatrzec -nara :hi: Romeo Must Die dzięki to też spadam popatrzec -nara :hi:
Bart-S Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ive skąd xywka? Jesteś fanem NBA? 5 lat temu skończyłem z grą a było fajnie , A.I. był dla mnie mistrzem na pozycji point guard , byłem dobry w te klocki Łeee no to może kiedyś pykniemy 1on1... Ja skończyłem trochę wcześniej (2001) ale rekreacyjnie nadal pogrywam (4x w tygodniu hehehehhe). Bez basketu nie wyobrażam sobie dnia BTW dla mnie jednak MJ dobra panowie... ja zmykam na film :gwizdanie: TVN - polecam co daja dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie: Romeo Must Die [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________see Ya narka nike & went
Iverson Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Łeee no to może kiedyś pykniemy 1on1... Ja skończyłem trochę wcześniej (2001) ale rekreacyjnie nadal pogrywam (4x w tygodniu hehehehhe). Bez basketu nie wyobrażam sobie dnia BTW dla mnie jednak MJ hehe , no ja nie mam już czasu i chyba chęci ale Spalding dumnie leży na półce i tylko czeka hyhyhy
Bart-S Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 KK, ale myślę że o baskecie pogadamy sobie jeszcze przy innej okazji? :>. Koniec zmiany - spadam do domku. 3majta się wszyscy
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 goście sobie poszli i teraz mogę z Wami sobie popisać
kamosor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Madas myślałem że Ty też oglądasz kung-fu
Pepin Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 bart-s a jak tam rezanie na s-line? wszystko zrobione? Noo, za***isty ze mnie rezacz - naklejki na listwy przykleiłem :polew: byle nie na przypodłogowe w mieszkaniu
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Madas myślałem że Ty też oglądasz kung-fu oglądam ...ale reklamy teraz są
kamosor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Madas myślałem że Ty też oglądasz kung-fu oglądam ...ale reklamy teraz są No tak ci dwaj na kumite do czegoś zoobowiązują.
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 goście sobie poszli i teraz mogę z Wami sobie popisać Ja się nigdzie nie wybieram :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 goście sobie poszli i teraz mogę z Wami sobie popisać Ja się nigdzie nie wybieram :gwizdanie: ale goście z domu
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 I cio tam emerycie aaaa stara bieda [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 22:23_________________________________________________a jak u Ciebie??
Rekomendowane odpowiedzi