Patrykbor Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Ja znikam bo moja luba czeka z pifkiem i filmikiem na DVD..... sami wiecie o co loto....3majta się do juterka nara
Piechol Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Wszyscy testosteron oglądają no chyba właśnie tak, mi się nie chce drugi raz...
kamosor Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Wszyscy testosteron oglądają no chyba właśnie tak, mi się nie chce drugi raz... A ja jeziora śmierrci
Patrykbor Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Ja parę razy oglądałem teraz tańczą zorbę
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Hmm pomysł arkiego ciekawy - tylko kto to ogarnie? BTW kto w Pozku jeździ srebrną 1.8T B6 sedanem z ledami w postojach? Osoba ta pojawiła się na chwilę na ostatnim zlocie (później przyjechała ponownie krótko przed Waszym wyjściem do kawiarni).
Piechol Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Hmm pomysł arkiego ciekawy - tylko kto to ogarnie? BTW kto w Pozku jeździ srebrną 1.8T B6 sedanem z ledami w postojach? Osoba ta pojawiła się na chwilę na ostatnim zlocie (później przyjechała ponownie krótko przed Waszym wyjściem do kawiarni). z tego co ja kojarzę to był ktoś "nowy", bo go właśnie nie kojarzę
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Przyjechał zaraz po mnie - zatrzymał się na środku, wysiadł z wozu, podszedł do Was o coś spytał i.... odjechał Na koniec zlotu wrócił i zaparkował obok mnie na miejscu gdzie wcześniej stał kamosor...
Piechol Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Przyjechał zaraz po mnie - zatrzymał się na środku, wysiadł z wozu, podszedł do Was o coś spytał i.... odjechał no ja pamiętam, że był spytał się czy mamy oświadczenie szkody czy coś tam, bo ktoś z A3 klubu coś wywinął ale chodzi mi o to, że go nie kojarzę z forum ani z innego spota
Piechol Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 KK, teraz załapałem _________________________________________________ ale tu cicho bez Sadama, nie? :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Gdzieś zniknął? Dziś go tutaj nie widziałem...
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 madas sadam siedzi u variota :gwizdanie: a kolega od srebrnej B6 byl juz kiedys... kojarze go ale nie pamietam jaki ma nick [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 21:25_________________________________________________ Gdzieś zniknął? Dziś go tutaj nie widziałem... byl z rana na chwile
Rekomendowane odpowiedzi