wentyl Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 taa, ale na rano więc trochę wieje grozą INFILTRACJA NON STOP, 3ba uważać :gwizdanie: O nikuś wstał... mam nadzieję że się nie obraziłeś o pamiątkowe zdjęcie otóż to żeby cie nie nakryli :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 07:28_________________________________________________siemka Nikuś ranny ptaszek z ciebie :hi:
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 siemka O nikuś wstał... mam nadzieję że się nie obraziłeś o pamiątkowe zdjęcie ja sie nie obrazam zaraz zerkne w galerie...[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 07:30_________________________________________________czesc Wentylek dzisiaj sie jakos wyspalem wiec ide do pracy na 8
wentyl Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Bart-s masz zajebistą pracę przy kompie też bym tak chciał,nadrobił bym zaległości na forum :gwizdanie: :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ja własnie zaraz wyjeżdżam do pracy hyhyhy , Bartek oglądałeś all-star 09'
wentyl Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 siemka O nikuś wstał... mam nadzieję że się nie obraziłeś o pamiątkowe zdjęcie ja sie nie obrazam zaraz zerkne w galerie...[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 07:30_________________________________________________czesc Wentylek dzisiaj sie jakos wyspalem wiec ide do pracy na 8 a ja zaraz spadam do Gostynia,ale będzie kiepsko bo mgła u nas jak cholera
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Bart-S z moim brudasem zdjecie sobie zrobiles?
wentyl Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ja własnie zaraz wyjeżdżam do pracy hyhyhy , Bartek oglądałeś all-star 09' Ive za tydzień będziesz na spocie
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a ja zaraz spadam do Gostynia,ale będzie kiepsko bo mgła u nas jak cholera u nas sloneczko swieci od rana a na niebie zadnej chmurki
wentyl Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 dobra pany czas w drogę ,miłego dnia życze i szybkiego fajrantu :hi:
Bart-S Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ja własnie zaraz wyjeżdżam do pracy hyhyhy , Bartek oglądałeś all-star 09' No właśnie kurde nie... coś ciekawego przeoczyłem? Bo '08 to była nędza 3pt i Slam Dunk zbieram się żeby obejrzeć na youtube ale ciągle coś wypada... Bart-s masz zajebistą pracę przy kompie też bym tak chciał,nadrobił bym zaległości na forum :gwizdanie: :gwizdanie: No praca pod tym względem jest OK ale rano mam trochę prze...gibane, biurowi się kręcą i trzeba uważać na "dodatkowe" zajęcia Na POP-ach i NOC-kach jest luzik
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ja własnie zaraz wyjeżdżam do pracy hyhyhy , Bartek oglądałeś all-star 09' ja tez zaraz wyjezdzam... ale wracam na forum kilka minut po 8 [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 07:36_________________________________________________ dobra pany czas w drogę ,miłego dnia życze i szybkiego fajrantu :hi: do uslyszenia
Bart-S Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 dobra pany czas w drogę ,miłego dnia życze i szybkiego fajrantu :hi: Narta went Bart-S z moim brudasem zdjecie sobie zrobiles? ...pomysł żony. Najprawdopodobniej ostatni raz w takim stanie więc chcieliśmy to uwiecznić
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ...pomysł żony. Najprawdopodobniej ostatni raz w takim stanie więc chcieliśmy to uwiecznić no mysle ze na za tydzien juz umyje... trzeba naklejke nakleic no i Kuredu juz bedzie mial dla nas naklejki na zlot
Bart-S Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ...pomysł żony. Najprawdopodobniej ostatni raz w takim stanie więc chcieliśmy to uwiecznić no mysle ze na za tydzien juz umyje... trzeba naklejke nakleic no i Kuredu juz bedzie mial dla nas naklejki na zlot Ja tam czekam aż letnie fele założysz Fajnie wygląda S-Line na B5... :> Ale chciałbym zobaczyć na żywo.
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Ja tam czekam aż letnie fele założysz ja juz tez sie tej chwili nie moge doczekac ale to dopiero jak wrocimy ze zlotu... no i jeszcze mysle nad oponami... 2 mam prawie lyse, a dwie Wanli i troche bucza [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 07:43_________________________________________________mysle ze na koniec marca albo na poczatku kwietnia juz bede latal na letnich papciach i zawiecha 2 centy w dol :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Zawiecha - masz "serię" czy obniżałeś już coś wcześniej?
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Zawiecha - masz "serię" czy obniżałeś już coś wcześniej? mam gwint zobacz sobie w "moja A4" link znajdziesz w moim profilu... a tymczasem spadam do pracy... bede za ok pol godzinki
Bart-S Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Zawiecha - masz "serię" czy obniżałeś już coś wcześniej? mam gwint zobacz sobie w "moja A4" link znajdziesz w moim profilu... a tymczasem spadam do pracy... bede za ok pol godzinki OK, do "zobaczenia".
Rekomendowane odpowiedzi