Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taa, ale na rano więc trochę wieje grozą :) INFILTRACJA NON STOP, 3ba uważać :gwizdanie:

O nikuś wstał... mam nadzieję że się nie obraziłeś o pamiątkowe zdjęcie :decayed:

otóż to żeby cie nie nakryli :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 07:28_________________________________________________siemka Nikuś ranny ptaszek z ciebie :hi: :hi:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka :hi:

O nikuś wstał... mam nadzieję że się nie obraziłeś o pamiątkowe zdjęcie :decayed:

ja sie nie obrazam :) zaraz zerkne w galerie...[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 07:30_________________________________________________czesc Wentylek :hi:

dzisiaj sie jakos wyspalem wiec ide do pracy na 8 :decayed:

Opublikowano

Bart-s masz zajebistą pracę przy kompie też bym tak chciał,nadrobił bym zaległości na forum :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

ja własnie zaraz wyjeżdżam do pracy hyhyhy , Bartek oglądałeś all-star 09' :naughty:

Opublikowano

siemka :hi:

ja sie nie obrazam :) zaraz zerkne w galerie...[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 07:30_________________________________________________czesc Wentylek :hi:

dzisiaj sie jakos wyspalem wiec ide do pracy na 8 :decayed:

a ja zaraz spadam do Gostynia,ale będzie kiepsko bo mgła u nas jak cholera :wallbash::mysli:
Opublikowano

Bart-S z moim brudasem zdjecie sobie zrobiles? :decayed:

Opublikowano

ja własnie zaraz wyjeżdżam do pracy hyhyhy , Bartek oglądałeś all-star 09' :naughty:

Ive za tydzień będziesz na spocie :mysli:
Opublikowano

a ja zaraz spadam do Gostynia,ale będzie kiepsko bo mgła u nas jak cholera :wallbash::mysli:

u nas sloneczko swieci od rana a na niebie zadnej chmurki :)

Opublikowano

dobra pany czas w drogę ,miłego dnia życze i szybkiego fajrantu :hi: :hi:

Opublikowano

No właśnie kurde nie... coś ciekawego przeoczyłem? Bo '08 to była nędza :confused4: 3pt i Slam Dunk zbieram się żeby obejrzeć na youtube ale ciągle coś wypada...

Bart-s masz zajebistą pracę przy kompie też bym tak chciał,nadrobił bym zaległości na forum :gwizdanie: :gwizdanie:

No praca pod tym względem jest OK ale rano mam trochę prze...gibane, biurowi się kręcą i trzeba uważać na "dodatkowe" zajęcia :wink4: Na POP-ach i NOC-kach jest luzik :D

Opublikowano

ja tez zaraz wyjezdzam... ale wracam na forum kilka minut po 8 :naughty:[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 07:36_________________________________________________

do uslyszenia :hi:

Opublikowano

Narta went :)

Bart-S z moim brudasem zdjecie sobie zrobiles? :decayed:

...pomysł żony. Najprawdopodobniej ostatni raz w takim stanie więc chcieliśmy to uwiecznić :tongue4::wink4:

Opublikowano

...pomysł żony. Najprawdopodobniej ostatni raz w takim stanie więc chcieliśmy to uwiecznić :tongue4::wink4:

no mysle ze na za tydzien juz umyje... trzeba naklejke nakleic no i Kuredu juz bedzie mial dla nas naklejki na zlot :)

Opublikowano

no mysle ze na za tydzien juz umyje... trzeba naklejke nakleic no i Kuredu juz bedzie mial dla nas naklejki na zlot :)

Ja tam czekam aż letnie fele założysz :) Fajnie wygląda S-Line na B5... :> Ale chciałbym zobaczyć na żywo.

Opublikowano

Ja tam czekam aż letnie fele założysz :)

ja juz tez sie tej chwili nie moge doczekac :) ale to dopiero jak wrocimy ze zlotu... no i jeszcze mysle nad oponami... 2 mam prawie lyse, a dwie Wanli i troche bucza :decayed:[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 07:43_________________________________________________mysle ze na koniec marca albo na poczatku kwietnia juz bede latal na letnich papciach i zawiecha 2 centy w dol :gwizdanie:

Opublikowano

A ile masz teraz?

Opublikowano

A ile masz teraz?

tzn? :mysli:

Opublikowano

Zawiecha - masz "serię" czy obniżałeś już coś wcześniej?

Opublikowano

mam gwint :wink4: zobacz sobie w "moja A4" link znajdziesz w moim profilu... a tymczasem spadam do pracy... bede za ok pol godzinki :)

Opublikowano

mam gwint :wink4: zobacz sobie w "moja A4" link znajdziesz w moim profilu... a tymczasem spadam do pracy... bede za ok pol godzinki :)

OK, do "zobaczenia".