Adas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 To ja też idę coś przekąsić -do jutra jak tak dlugo mozna jesc
kuredu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a ja wlasnie sobie zamowilem tortellini quattro formaggi zapiekane z serem od Ahmeda Ahmed mi się niezbyt dobrze kojarzy?? :gwizdanie: a mi sos z Ahmeda
nike21 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 szczerze polecam... maja naprawde pyszne zarcie a jakie kelnereczki
Adas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 ludziska a kto to jest mackom ? bo chyba nie mialem okazji poznac jeszcze.. :gwizdanie:
kamosor Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 To ja też idę coś przekąsić -do jutra jak tak dlugo mozna jesc :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Musashi Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a ja wlasnie sobie zamowilem tortellini quattro formaggi zapiekane z serem od Ahmeda Ahmed mi się niezbyt dobrze kojarzy?? :gwizdanie: a mi sos z Ahmeda ahmed po przerobce w blenderze czy maszynce do miesa?
Iverson Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a mi sos z Ahmeda czyżby sos czosnkowy był z domieszką ejakulatu nieznanego pochodzenia buahahahahaha
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 szczerze polecam... maja naprawde pyszne zarcie a jakie kelnereczki dobrze że teraz mówisz .... jak pojadę to tylko sam
Musashi Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a mi sos z Ahmeda czyżby sos czosnkowy był z domieszką ejakulatu nieznanego pochodzenia buahahahahaha jak to? wlasnie znanego
nike21 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 szczerze polecam... maja naprawde pyszne zarcie a jakie kelnereczki dobrze że teraz mówisz .... jak pojadę to tylko sam zawsze mozesz mnie zaprosic :naughty:
Musashi Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 szczerze polecam... maja naprawde pyszne zarcie a jakie kelnereczki dobrze że teraz mówisz .... jak pojadę to tylko sam a mozna zamowic tortelini z kelnereczka na wynos, zamiast ahmeda?
Patrykbor Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Ja juz nienadążam za wami nawet jak czytam
kuredu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a mi sos z Ahmeda czyżby sos czosnkowy był z domieszką ejakulatu nieznanego pochodzenia buahahahahaha jak to? wlasnie znanego Ahmeda aż ręka boli
Musashi Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Ja juz nienadążam za wami nawet jak czytam ale dales rade napisac
nike21 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 szczerze polecam... maja naprawde pyszne zarcie a jakie kelnereczki dobrze że teraz mówisz .... jak pojadę to tylko sam a mozna zamowic tortelini z kelnereczka na wynos, zamiast ahmeda? info w lokalu... :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Ja juz nienadążam za wami nawet jak czytam poczipuj se ajm'a , będziesz szybszy
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 szczerze polecam... maja naprawde pyszne zarcie a jakie kelnereczki dobrze że teraz mówisz .... jak pojadę to tylko sam zawsze mozesz mnie zaprosic :naughty: nie chcę sie kelnerką dzielic z nikim
Musashi Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a mi sos z Ahmeda czyżby sos czosnkowy był z domieszką ejakulatu nieznanego pochodzenia buahahahahaha jak to? wlasnie znanego Ahmeda aż ręka boli to dodatek do czosnkowego?
nike21 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a mi sos z Ahmeda czyżby sos czosnkowy był z domieszką ejakulatu nieznanego pochodzenia buahahahahaha jak to? wlasnie znanego Ahmeda aż ręka boli skad wiesz? moze te kelnerki boli co innego :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi