Patrykbor Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 zaraz idziemy do garażu radio sprawdzać pojawia sie jak duch
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 tak w ogóle to siema chłopaki i dziwczyny
Bart-S Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Adaś byłeś teraz na spocie? Madas - rozmawiałem z Cub-em, mówił że on akurat podsufity nie dziargał ale powinna pasić. Jestem troszkę w punkcie wyjścia - chyba przyjdzie mi jednak etkę przewalić...
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 zaraz idziemy do garażu radio sprawdzać to u Ciebie w gazaru jest jakies radio? jakie? eska? rmf fm?
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Hejka nocne marki ! ooo cześć przemyślałeś to i tamto ....Musashi pyta siedzi obok
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 radio maryja mowi sie radio z ryjem :naughty:
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Adaś byłeś teraz na spocie? Madas - rozmawiałem z Cub-em, mówił że on akurat podsufity nie dziargał ale powinna pasić. Jestem troszkę w punkcie wyjścia - chyba przyjdzie mi jednak etkę przewalić... etka Ci nic nie da ....
Adas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Adaś byłeś teraz na spocie? Madas - rozmawiałem z Cub-em, mówił że on akurat podsufity nie dziargał ale powinna pasić. Jestem troszkę w punkcie wyjścia - chyba przyjdzie mi jednak etkę przewalić... cos Ty nieuwazny jestes podajesz reke, przedstawiam sie Adas, a Ty nawet nie wejrzales tylko lecisz dalej i nie widziales mojej A4 ? :gwizdanie: Twoja zona widziala :decayed:
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Adaś byłeś teraz na spocie? Madas - rozmawiałem z Cub-em, mówił że on akurat podsufity nie dziargał ale powinna pasić. Jestem troszkę w punkcie wyjścia - chyba przyjdzie mi jednak etkę przewalić... etka Ci nic nie da .... to moze telefon do ASO?
Bart-S Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Adaś byłeś teraz na spocie? Madas - rozmawiałem z Cub-em, mówił że on akurat podsufity nie dziargał ale powinna pasić. Jestem troszkę w punkcie wyjścia - chyba przyjdzie mi jednak etkę przewalić... cos Ty nieuwazny jestes podajesz reke, przedstawiam sie Adas, a Ty nawet nie wejrzales tylko lecisz dalej i nie widziales mojej A4 ? :gwizdanie: Twoja zona widziala :decayed: No to nie mogłeś powiedzieć że jesteś ADAŚ, TEN ADAŚ!!! Adaś byłeś teraz na spocie? Madas - rozmawiałem z Cub-em, mówił że on akurat podsufity nie dziargał ale powinna pasić. Jestem troszkę w punkcie wyjścia - chyba przyjdzie mi jednak etkę przewalić... etka Ci nic nie da .... to moze telefon do ASO? Tak sobie myślę że zaryzykuję i kupię - jakby co to chyba znajdzie się chętny na tapicerkę S-Line do B7
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 WSZYSTKIM W końcu po robocie :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 WSZYSTKIM W końcu po robocie :gwizdanie: Cześć wenti
Patrykbor Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 WSZYSTKIM W końcu po robocie :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 a szefostwo co tam dzisiaj działa ze ich nie ma :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi