Pepin Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Jakby ktoś nie jechał na zlot a chciał pojeździć - to jest SuperOES w Poznaniu http://www.aw.poznan.pl/imprezy2009/20090321superoes/index.html
tetis Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 przed chwila jarko wstawił prawie kompletna listę odnośnie pokoi
Adas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Bart-S no a jaki inny Adas, Madaska przeciez juz wszyscy znaja
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 WSZYSTKIM W końcu po robocie :gwizdanie: czesc wentylek [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:34_________________________________________________ przed chwila jarko wstawił prawie kompletna listę odnośnie pokoi check
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 przed chwila jarko wstawił prawie kompletna listę odnośnie pokoi TETIS
Bart-S Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Bart-S no a jaki inny Adas, Madaska przeciez juz wszyscy znaja Adam sry, dla mnie znów tyle nowych twarzy było... znów się zakręciłem. Umm a siedziałeś z nami w kawiarni?
Adas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 przed chwila jarko wstawił prawie kompletna listę odnośnie pokoi hm a czemu Mnie tam nie ma ?
kamosor Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 WSZYSTKIM W końcu po robocie :gwizdanie: :hi:Wentyl
Adas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Bart-S no a jaki inny Adas, Madaska przeciez juz wszyscy znaja Adam sry, dla mnie znów tyle nowych twarzy było... znów się zakręciłem. Umm a siedziałeś z nami w kawiarni? po Waszej prawej
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 miłych snów życzę uciekam ;( juz? a jak mleczko? dopiles?
Bart-S Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Bart-S no a jaki inny Adas, Madaska przeciez juz wszyscy znaja Adam sry, dla mnie znów tyle nowych twarzy było... znów się zakręciłem. Umm a siedziałeś z nami w kawiarni? po Waszej prawej Jak po prawej w środku to chyba już załapałem
tetis Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 coś jarko namieszał z ta listą..... teraz połowy nie ma
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 przed chwila jarko wstawił prawie kompletna listę odnośnie pokoi no ładnie na tym samym piętrze z Madaskiem ,Yelo,Fantastic może być wesoło :mysli: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Bart-S no a jaki inny Adas, Madaska przeciez juz wszyscy znaja Adam sry, dla mnie znów tyle nowych twarzy było... znów się zakręciłem. Umm a siedziałeś z nami w kawiarni? po Waszej prawej po jakiej prawej? chyba po mojej prawej... tzn zanim poszlismy jest
Adas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Bart-S no a jaki inny Adas, Madaska przeciez juz wszyscy znaja Adam sry, dla mnie znów tyle nowych twarzy było... znów się zakręciłem. Umm a siedziałeś z nami w kawiarni? po Waszej prawej Jak po prawej w środku to chyba już załapałem moze Musashi foty wstawi a moze nie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Bart-S no a jaki inny Adas, Madaska przeciez juz wszyscy znaja Adam sry, dla mnie znów tyle nowych twarzy było... znów się zakręciłem. Umm a siedziałeś z nami w kawiarni? po Waszej prawej Jak po prawej w środku to chyba już załapałem moze Musashi foty wstawi a moze nie :gwizdanie: zanim obrobi to jeszcze z tydzien... :polew:[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 22:41_________________________________________________beda na wiosne... a te ze zlotu dopiero na jesien :polew:
Adas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Bart-S no a jaki inny Adas, Madaska przeciez juz wszyscy znaja Adam sry, dla mnie znów tyle nowych twarzy było... znów się zakręciłem. Umm a siedziałeś z nami w kawiarni? po Waszej prawej po jakiej prawej? chyba po mojej prawej... tzn zanim poszlismy jest przeciez Oni byli po naszej lewej
Rekomendowane odpowiedzi