Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ja jak patrze na zegarek to też mi się humor poprawia tylko zębów nie wybij [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 11:51_________________________________________________ A mnie nie U mnie w mieszkaniu jest malowanie, malarz już od 7,00 działa. no to faktycznie nieciekawie, ale możesz sobie wyobrazić jak będzie pięknie jak skończy
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ja jak patrze na zegarek to też mi się humor poprawia no no za momencik odbiór fury z zawiecha licze na foty kolego :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 12:15_________________________________________________Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli:
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ale trafiłem, znów pusto - jesteśmy tylko we dwoje, malutka
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Chyba jeszcze nie mieliśmy przyjemności... pierwszy raz widzę Cię tutaj, bywasz na spotach może?
malutka:) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Na ostatnim miałam być ale nie wyszło
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Na ostatnim miałam być ale nie wyszło Tzn. pierwszy raz tak?
malutka:) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tak.Ale będe 19-stego [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 12:45_________________________________________________Trzeba sie w końcu poznać co nie??
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dokładnie, tutaj nikt nie gryzie Nie chcę się panoszyć bo sam jestem świerzak ale... serdecznie zapraszamy
malutka:) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ty też świeżak? To jest nas dwóch?? [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 12:49_________________________________________________Najgorzej pojechać pierwszy raz prawda?
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Hehehe masakra Zrobiłem ten błąd że nie pogadałem z ludźmi tutaj na wątku WLKP przed przyjazdem... nikogo nie znałem. Przez pierwsze 30 minut spota siedzieliśmy z żoną jak takie pipki w aucie... potem wyszliśmy na spacerek i dalej już jakoś poszło ale... pojechali mi trochę za tą akcję
malutka:) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zartujesz????!!!! Nie gadaj!! Kurde-ja przyjade sama...
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Spoko, będzie dobrze - musisz się tylko od razu hmmm "obnażyć" Cześć wentyl
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dokładnie, tutaj nikt nie gryzie Nie chcę się panoszyć bo sam jestem świerzak ale... serdecznie zapraszamy no właśnie kolego :mysli: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi