wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Teraz już OK chociaż jak się komuś czasem przypomni to przez kilka chwil idzie szydera - można przywyknąć bo ekipa jest naprawdę za***ista maultka, nic się nie przejmuj tylko od razu wysiadasz z wozu i dążysz do "konfrontacji" - będzie gites Wenti - luzik, w głowie już nowe mody mi świecą ale to już wiesz - zaraz idę rezać FIS-a a potem do robo na 14 fisa po polsku rozumiem :mysli: Póki co ENGLISH, na PL jeszcze nie mam patentu. a ja tak oglądam zderzaki :mysli:
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Straszycie??? :mysli: Nad czym tak myślisz??? a tak dumam co w aucie jeszcze wyrezac :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Wenti, Ty moja pokrewna duszo... czyżbyśmy mięli ten sam stan świadomości
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zartujesz????!!!! Nie gadaj!! Kurde-ja przyjade sama... Nie buj żaby :> Będzie dobrze U nas to rodzinna atmosfera jest. Każdy kogoś zabiera (no prawie każdy): rodzeństwo, współmałżonków, dzieci trafna uwaga Agata :good:
malutka:) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zartujesz????!!!! Nie gadaj!! Kurde-ja przyjade sama... Nie buj żaby :> Będzie dobrze U nas to rodzinna atmosfera jest. Każdy kogoś zabiera (no prawie każdy): rodzeństwo, współmałżonków, dzieci trafna uwaga Agata :good: Skoro tak
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Robie przymiarke pod wymiane kompletnego rozrządu i lekko się załamałem cenami, koszty miedzy 2k - 3k to tyle co w 2,5tdi ja zrobilem za 1800 calosc :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Straszycie??? :mysli: Nad czym tak myślisz??? Mało masz??? a tak dumam co w aucie jeszcze wyrezac :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bo nam chopom to zawsze mało jest
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Straszycie??? :mysli: Nad czym tak myślisz??? a tak dumam co w aucie jeszcze wyrezac :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Wenti, Ty moja pokrewna duszo... czyżbyśmy mięli ten sam stan świadomości no nie inaczej rezaczu jeden ---s-line ,s4 :mysli:
Ataga Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Straszycie??? :mysli: Nad czym tak myślisz??? Mało masz??? a tak dumam co w aucie jeszcze wyrezac :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bo nam chopom to zawsze mało jest oj mało mało ,jeszcze zeby kaska była to :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Straszycie??? :mysli: Nad czym tak myślisz??? a tak dumam co w aucie jeszcze wyrezac :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Wenti, Ty moja pokrewna duszo... czyżbyśmy mięli ten sam stan świadomości no nie inaczej rezaczu jeden ---s-line ,s4 :mysli: ...Sex-Line a'la Trzeniu
malutka:) Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Straszycie??? :mysli: Nad czym tak myślisz??? Mało masz??? a tak dumam co w aucie jeszcze wyrezac :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bo nam chopom to zawsze mało jest Coś na ten temat wiem :>
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Straszycie??? :mysli: Nad czym tak myślisz??? Mało masz??? a tak dumam co w aucie jeszcze wyrezac :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bo nam chopom to zawsze mało jest Coś na ten temat wiem :> Tak tak? Słuchamy
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy odwiedzimy -ocenimy :mysli: :good:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 13:11_________________________________________________ Straszycie??? :mysli: Nad czym tak myślisz??? Mało masz??? a tak dumam co w aucie jeszcze wyrezac :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bo nam chopom to zawsze mało jest Coś na ten temat wiem :> a co wiesz :mysli:
Ataga Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zartujesz????!!!! Nie gadaj!! Kurde-ja przyjade sama... Nie buj żaby :> Będzie dobrze U nas to rodzinna atmosfera jest. Każdy kogoś zabiera (no prawie każdy): rodzeństwo, współmałżonków, dzieci trafna uwaga Agata :good: Skoro tak Niepowiązany (jeszcze ) rodzinnie też może być
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy Hmm jak mocniejszy odcień to może być bardziej "intensywnie"
wentyl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zartujesz????!!!! Nie gadaj!! Kurde-ja przyjade sama... Nie buj żaby :> Będzie dobrze U nas to rodzinna atmosfera jest. Każdy kogoś zabiera (no prawie każdy): rodzeństwo, współmałżonków, dzieci trafna uwaga Agata :good: Skoro tak Niepowiązany (jeszcze ) rodzinnie też może być no przecież u nas na spotach jest zawsze zajefajnie :good: [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 13:13_________________________________________________ Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy Hmm jak mocniejszy odcień to może być bardziej "intensywnie" ciekawe spostrzezenie :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 13:14_________________________________________________ VARIO-NIKUŚ
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nikuś miałem Ci się pytać, rozrząd zdąrzyłeś wymienić przed Bukowiną?\ Siemka VARIO!
variocustoms Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dobry wszystkim, Musashi wiem, ze to nie pocieszenie ale się dowiedziałem, że chrzestnemu mojej młodszej córki ukradli w Swarzędzu Octavię 2.0 TDI na pakiecie RS, wyciągneli z posesji. Ja zaczynam rezać zabezpieczenie przeciwko "migaczom".
Ataga Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pepin jak tan prace w odswieżaniu lokum idą ,malarz daje rade :mysli: Przyjedziecie to zobaczycie :> Dziś Pepin w pracy, a ja mam dyżur :> Nadeszła chwila prawdy - malarz właśnie rzuca orange w naszej sypialni na ściany, ciekawe co z tego wyjdzie pomarańczka w sypialni ciekawe nie powiem :mysli: Już mieliśmy ten kolor - pomarańcz i granat Był też zielony groszek Teraz powtarzamy pomarańcz, tylko inny odcień, mocniejszy Hmm jak mocniejszy odcień to może być bardziej "intensywnie" dla nas odcień nie ma znaczenia
Rekomendowane odpowiedzi