Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bart Ty do roboty a ja w kimke ide walnąć bo po nocce jeszcze nie spałem a kolejna przedemna :gwizdanie: :gwizdanie: Spij dobrze :> dzięki :> :> :> A ja lece na jakąś kawke Nara :> Do zobaczenia! Jest jeszcze DP, DD, SA, DA 3some Vario nie wiedziałem że jesteś taki... FILTHY
variocustoms Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pichol w koncu jestem po Business English
Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pichol w koncu jestem po Business English też sie zapisuje niedługo na jakiś kursik, tudzież konwersacje
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Kurde za 15... muszę spadać. Trzymajcie się EKIPA!
Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 BRE może nie znajet a AKN Ty znaju? [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 13:45_________________________________________________ Kurde za 15... muszę spadać. Trzymajcie się EKIPA! narka
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Kurde za 15... muszę spadać. Trzymajcie się EKIPA! nara BRE może nie znajet a AKN Ty znaju? znaju :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nikuś daj namiar, masz gwarancje itd.? ASO ? co do gwarancji to kiedyś pytałem w Oplu .. bo rozrząd wymienia się co 60kkm lub 4 lata powiedzieli mi .. gwarancja jest .. na dwa lata na części .. czyli po dwóch latach to można się i tak pocałować w d ..
Młodzik Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ale słodziaki... że niby my? [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 15:21_________________________________________________ :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Młodzik Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Siema wszystkim przybyłym bry [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 15:22_________________________________________________spadam bo muszę jakiś obiad wymyślić :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ale słodziaki... że niby my? eheś wyśrodkujcie to to chociaż piramida z tego wyjdzie
Rekomendowane odpowiedzi