KAMA82 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ciekawe gdzie sie podziewa drygent naszej orkiestry batutę .. znaczy pałeczkę oddaje ... dobranoc pepinku pozdrów Agatkę[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:48_________________________________________________ Musashi a tak sie teraz zastanawiam, na letnie juz zmieniles ? taa chyba w rowerze tak papa wszystkim juz ide naprawde chodzi mi o to czy stracil te felgi ode Mnie czy zimowe mialem zmieniac w poniedzialek... na razie lezakuja z felgami u oponiarza... [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:47_________________________________________________ dobranoc wszystim dobranoc Kamila, NIkus teraz możesz...
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ciekawe gdzie sie podziewa drygent naszej orkiestry batutę .. znaczy pałeczkę oddaje ... dobranoc dobranoc
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 NIkus teraz możesz... dzieki szefie wiem ze na Ciebie mozna zawsze liczyc :gwizdanie:
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Musashi a tak sie teraz zastanawiam, na letnie juz zmieniles ? taa chyba w rowerze chodzi mi o to czy stracil te felgi ode Mnie czy zimowe mialem zmieniac w poniedzialek... na razie lezakuja z felgami u oponiarza... [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:47_________________________________________________ dobranoc wszystim dobranoc Kamila, NIkus teraz możesz... ale koce jestes w plecy zartuje oczywiscie :gwizdanie: a tak przy okazji, to mam na sprzedaz pare kocow, po 10 zl :decayed:
Gość osetti Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no to skoro tak wszyscy do łóżka ciągną to ja też spadam... spokojnej nocy wszystkim, miło było móc chwilę z Wami pospamować pozdrawiam Poznań
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no to skoro tak wszyscy do łóżka ciągną to ja też spadam... spokojnej nocy wszystkim, miło było móc chwilę z Wami pospamować pozdrawiam Poznań dzieki Asiu wzajemnie dobrej nocki zycze i zapraszamy ponownie :> [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:52_________________________________________________BTW my nie smapujemy - my poezje piszemy... :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 NIkus teraz możesz... dzieki szefie wiem ze na Ciebie mozna zawsze liczyc :gwizdanie:
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 [/size]_________________________________________________BTW my nie smapujemy - my poezje piszemy... :gwizdanie: to samo chcialem poprawic
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 BTW my nie smapujemy - my poezje piszemy... :gwizdanie: to samo chcialem poprawic po mnie nie trzeba poprawiac :gwizdanie:
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 BTW my nie smapujemy - my poezje piszemy... :gwizdanie: to samo chcialem poprawic po mnie nie trzeba poprawiac :gwizdanie: ale nie po Tobie, tylko to samo co Ty :kox:
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 mleczko mi sie konczy... 3 lyki zostaly
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 mleczko mi sie konczy... 3 lyki zostaly ktore mleczko ? :decayed:
nike21 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 mleczko mi sie konczy... 3 lyki zostaly ktore mleczko ? :decayed: 4 :gwizdanie:
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 mleczko mi sie konczy... 3 lyki zostaly ktore mleczko ? :decayed: 4 :gwizdanie: moje tez 4 ale mam jeszcze polowe
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ale koce jestes w plecy zartuje oczywiscie :gwizdanie: a tak przy okazji, to mam na sprzedaz pare kocow, po 10 zl :decayed:
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ale koce jestes w plecy zartuje oczywiscie :gwizdanie: a tak przy okazji, to mam na sprzedaz pare kocow, po 10 zl :decayed: powaga, zielone koce, marki Żubr :polew: :polew: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 00:22_________________________________________________ ja juz zmykam spac... do juterka :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 00:23_________________________________________________ej no ? gdzie sa wszyscy ?
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Adam ale Ty wytrwały jesteś no ...i zniknął...
Adas Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Adam ale Ty wytrwały jesteś no ...i zniknął... kto zniknal ? :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 00:53_________________________________________________Ja ide spac bo sie chyba nie wyspie
Rekomendowane odpowiedzi