Pepin Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Witka all Mógłby mi ktoś podesłać linka do koziłoków z podpisu/stopki na pw? klikasz prawym na obrazku i masz Copy image link czy jakoś tak
Madas Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Witka all Mógłby mi ktoś podesłać linka do koziłoków z podpisu/stopki na pw? klikasz prawym na obrazku i masz Copy image link czy jakoś tak w wątku projekty logo ...Nikuś wkleił ..
Adas Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 a Ty co, mialas byc na spocie tzn na calym, a nie wtedy co nas nie bylo jeszcze
Iverson Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 kurfa latają takie małe muszki ''przecinki'' , przyczepiają się i łaskoczą ale mnie to wpienia fuckers
nike21 Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Chłopaki mam pytanie wie ktoś gdzie w B5 jest klakson bo kurde nie mogę go nigdzie znaleźć a mi autko nie tita... ten od alarmu ja mam w bagazniku z lewej strony... normalnie jest gdzies pod zderzakiem chyba...
nike21 Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 przecież była jak nas jeszcze nie bylo jakbys byl na 16 tak jak sie spot zaczynal to bys sie z nia zobaczyl
duluki Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 a w sumie nic tylko rano trochę mi łeb pękał za dużo było
nike21 Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 a w sumie nic tylko rano trochę mi łeb pękał za dużo było za duzo? czego? ja po 7 piwkach czulem sie swietnie :> a wstalem o 9
Rekomendowane odpowiedzi