Gość SuNDaY Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Michał mam pytanie masz jeszcze jakieś flagi w domu?? Bo z tego co przeczytałem parę postów dalej to chyba tylko ja jeden nie będę w takową flagę wyposażony... :wallbash:
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 niestety juz nie mam zadnej... moge Cie wpisac na 2 ture zamowienia jak chcesz... jak nazbieram wiecej chetnych to bede zamawial
duluki Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Michał mam pytanie masz jeszcze jakieś flagi w domu?? Bo z tego co przeczytałem parę postów dalej to chyba tylko ja jeden nie będę w takową flagę wyposażony... :wallbash: spoko sam nie będziesz pozabieramy po sztuce i każdy z czymś dojedzie[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 00:23_________________________________________________no to ja sobie wystawię dwie flagi LECHA
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jak chcecie wiecej to smialo sie zapisywac bo zmieram chetnych na druga ture wiecej info w gadzetach klubowych :gwizdanie:
duluki Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Nikuś tą 1 masz dla mnie czy nie??[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 00:26_________________________________________________spadam zobaczyć co się dzieje i zaraz wracam[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 00:27_________________________________________________fajnie tak o tej godzinie rowerkiem pośmigać
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 tak... ostatnie dwie mam dla Ciebie i Bart-S ja spadam spac juz... do juterka
Iverson Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 witam , Madas mam nadzieję ,że wróżka Semira zamówiła dla nas piękną , słoneczną pogodę na zlot
Hugo Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 witam , Madas mam nadzieję ,że wróżka Semira zamówiła dla nas piękną , słoneczną pogodę na zlot Taaa , właśnie patrzyłem i ma lać
Iverson Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 witam , Madas mam nadzieję ,że wróżka Semira zamówiła dla nas piękną , słoneczną pogodę na zlot Taaa , właśnie patrzyłem i ma lać no to trzeba znaleźć dobrą knajpę
Gość SuNDaY Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Dzien dobry Najwyżej będziemy grila rozpalać na benzynkę z naszych niuń :evil:
Madas Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 hej ma być ochłodzenie ale bez opadów ..... i mam nadzieję że prognoza się sprawdzi
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 siemka mam nadzieje ze pogoda w weekend bedzie lepsza jak dzisiaj
Piechol Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 przynajmniej fury na zlot nie trzeba płukać
Piechol Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ja chcialem jutro umyc ja podejmę decyzje w piątek wieczorem dopiero
Pepin Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ja chcialem jutro umyc ja myję .. pod MAKRO wieczorem ... albo piątek raniutko
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ja chcialem jutro umyc ja myję .. pod MAKRO wieczorem ... albo piątek raniutko ja na bank jutro... jak nie bedzie padac za 10zl umyjesz bezdotykowo, do tego 2zl odkurzacz + swoj plyn do szyb i rolka recznika papierowego...
Rekomendowane odpowiedzi