Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bedzie 50 cent

ch*j z fiftim, ciekawe czy będą z nim jego byczys :naughty::decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry :hi:

tez mam kac vegas ale czekam na wersje dvd rip bo na razie jest cienka jakosc :wink4:

Opublikowano

no każdy poleca ten kac vegas , chyba się wybiorę do kina!!

:bry: chłopacy

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

co tam Bartus?

Opublikowano

no każdy poleca ten kac vegas , chyba się wybiorę do kina!!

Agata była na tym w sobotę - też wesoło było podobno .. ja z Mlodzikiem pierwszej pomocy się uczyłem w tym casie :D

Opublikowano

dzisiaj o 1 w nocy jade do Lublina... jutro od 9:00 do wymiany 80 monitorow i powrot do Poznania... ale w zamian mam piatek wolny bez wypisywania urlopu :decayed:

Opublikowano

Dobry, co słychać ?

Opublikowano

a no leci , jadę zaraz na zakupy do kumpla po kosmetyki sonaxa , bo mi się pokończyły

Opublikowano

Sonax Nano :good:

Opublikowano

elloł a tu cisza....mam pytanko czy jest jakiś sposób na porysowany ekran LCD w navi RNS-E?? :naughty:

BTW Vario będę miał rozwiązanie co do rezystorków do LEów....ale to dopiero jak sprawdzę hehehehe

Opublikowano

elloł a tu cisza....mam pytanko czy jest jakiś sposób na porysowany ekran LCD w navi RNS-E?? :naughty:

rowniez przylaczam sie do pytania :naughty:

Opublikowano

rowniez przylaczam sie do pytania :naughty:

najlepszy i najpewniejszy - wymienic :naughty: :naughty:

Opublikowano

tylko samego ekranu nie wymienisz :kwasny:

[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 17:22_________________________________________________Czyli allegro....

Opublikowano

a moze nakleic folie ochronna jak na telefon? wtedy na pewno te rysy beda mniej widoczne... albo nawet wcale :mysli:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 17:23_________________________________________________

Czyli allegro....

mozna tez wyciagnac RNSa, przekrecic wkladke w drzwiach jakims wytrychem a nastepnego dnia zglosic wlamanie :decayed:

i... kupic nowe RNS :gwizdanie:

Opublikowano

Hmmm o tym nie pomyślałem....ale wiecie co mnie zastanawia kto i jakim cudem porysował ten ekran.... ach Ci Amerykanie....[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 17:26_________________________________________________na allegro znalazłem nową z montażem w Gorzowie za 2tyś

[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 17:27_________________________________________________Z tą najwyżej pojade na nasza giełdę i sprzedam za tyle ile się da...

Opublikowano

ekrany sie rysuja i nic na to nie poradzisz... skoro Adas tez jest zainteresowany tematem to wcale to nie musi byc wina Amerykanow :wink4: On ma prawie nowke auto patrzac po przebiegu... :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 17:34_________________________________________________

i nie masz zadnej gwarancji ze z allegro kupisz w lepszym stanie :wink4:

Opublikowano

Tak ale to nie ekran dotykowy więc powinno się z nim obchodzić delikatnie :naughty:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 17:36_________________________________________________Jak z kobietą :tongue4:

Opublikowano

wiesz jak to jest, jeden dba o to co ma, a drugi poprostu uzytkuje bo stac go zeby za rok kupic cos nowego... spojrz na przezroczysta szybke na liczniku zegarow - tez sa rysy a dotykasz jedynie szmatka przy czyszczeniu... :wink4:

Opublikowano

racja a do tego wkurza mnie pył w środku, można to jakoś wydmuchać sprężonym powietrzem? Pewnie trzeba wyjąć :kwasny: