Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale przed chwilą było z 5 os czytających ... więc zaryzykowałem stwierdzeniem że jest nas więcej :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chyba jednak się zdecyduję na 330 xd, jak widać ma power to auto - ale najpierw do Rogala na małą kurację wzmacniającą :)

Opublikowano

ale zapierdzielał :kox: :kox:

Opublikowano

Dekory można zmienić albo polakierować, z lakierowaniem mam doświadczenie :) oglądałem tą bumkę na żywo całkiem fajna

Opublikowano

Dekory można zmienić albo polakierować, z lakierowaniem mam doświadczenie :) oglądałem tą bumkę na żywo całkiem fajna

wygląda nieźle ... a to z Antoninka ktoś ?

Opublikowano

Nie, komis w Swarzędzu, jeździ nią właściciel komisu, wyczaiłem ją przypadkowo jak jechałem z Kalisza

Opublikowano

Nie, komis w Swarzędzu, jeździ nią właściciel komisu, wyczaiłem ją przypadkowo jak jechałem z Kalisza

a który komis jeśli można wiedzieć :cool1:

Opublikowano

Masz w linku z oto moto

Opublikowano

to jest ten gość przy dwupasmówce .... nie znam kolesia ale autko wygląda na zadbane i skoro sam nią śmigał to kto wie może warte oglądania i zakupu ...

Opublikowano

całkiem fajna buma :wink4: a jaki przebieg? :naughty:

Opublikowano

na liczniku 212 tkm i raczej na tyle wygląda, bez problemu można ją sprawdzić w salonie, miała wymieniane drzwi kierowcy bo były podobno podrapane, kiera lekko wytarta i gałka gumowa or radia też zmęczona, tapiecerka OK, silnik klekocze równo, wycieków nie widziałem, musze się tylko umówić na jazdę próbną

Opublikowano

vario nie pchaj się w xd - koszty są dużo większe w porównaniu do RWD. wiadomo, że w każdym aucie najbardziej dostaje po pupie przedni zawias a w x jest zupełnie inny, nawet amortyzatory podobno nie pasują od tylnonapędówki a zamienniki ciężko dostać.

http://moto.allegro.pl/item697859920_bmw_330d_oryginalny_m_pakiet_duza_navi_full_opcja.html - piękna sztuka

Opublikowano

Peter to na razie przymiarka, jest jedno RWD ale sprowadzane a takiego się boję, co salon to salon, po za tym firma płaci za serwisy, w razie czego pozostanie Tein ew. inny sportowy zawias :)

Opublikowano

dobry wybór :good: też celowałem w 330d ale nie wyszło ze sprzedażą S8 i BMW musi poczekać :)

Opublikowano

Vario ma tyle fajnie że nie musi się martwić o koszty serwisowania ....

Opublikowano

No i paliwa też :) chociaż jakies małe + są[br]Dopisany: 17 Sierpień 2009, 14:49_________________________________________________Dobra, spadam na chatę, do usłyszenia

Opublikowano

a to inna sprawa, w takim razie xd to fajny bajer bo prowadzi się podobno świetnie, zwłaszcza w prawie idealnie wyważonym E46 :)

Opublikowano

i co tam panowie i panie :naughty: