Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

racja a do tego wkurza mnie pył w środku, można to jakoś wydmuchać sprężonym powietrzem? Pewnie trzeba wyjąć :kwasny:

trzeba wyjac... a zeby wydmuchac trzeba rozmontowac :confused4:

Opublikowano

Arki do BMW raczej nie będę montował LEDów z rezystorkami :) ale nowe rozwiązanie wrzuć w odpowiedni wątek i będzie git :)

Złapali mnie pod domem przy VW, 100/70 km/h - 100 PLN bo grzecznie gadałem z władzą, ) punktów "0" dostałem za brak zapiętych pasów - głupi ma jednak szczęście

Opublikowano

cześć jestem na pomorzu u mamy i net prawie tu nie lata :kwasny:

fajnie Was słyszeć a raczej czytać :naughty:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 21:23_________________________________________________widzę że straszny ruch u nas na wątku .... :naughty:

Opublikowano

no idziemy jak burza z nowymi postami :gwizdanie:

Opublikowano

Jechałem dzisiaj tą bumką i wrażenia całkiem całkiem, silnik fajne bulgocze, jedyny mankament to słabe hamuce i miękki zawias :(

Opublikowano

ja dzisiaj oglądałem Nissan Note, Mitsubishi SPace Star oraz Nissan Almera ...

Note w Wągrowcu .. bezwypadkowy .. ale tylny wahacz pryśnięty przypadkiem niebieskim lakierem tylko przy jakiej okazji :D

i listwa na drzwiach kiepsko klejona - prześwity między powierzchnią drzwi a listwą i mocno zagięta podsufitka

Space Star .. rejestracja 2007 , a szyby 2004 i też bezwypadkowy w Gnieźnie

a Almera z Gniezna jakaś dziwna .. rylający się przedni zderzak a komisarzysta mówi, że to tylko klipsy się wypinają, bo jak Włosi stukają przy parkowaniu .. to dlaczego nie naprawi tego skoro to takie proste :D

Następna wycieczka chyba będzie do Germanii :)

Opublikowano

No łatwo nie jest Pepin, BMW jest salonowe więc mniejszy problem.

Madas mówiłeś, że znasz jakiegoś komisanta Roberta ze Swarzędza coś więcej o nim ? Może być PW[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 17:51_________________________________________________http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.la-strada.biz/images/tuning/91_E46k_19zBBSCK.JPG&imgrefurl=http://www.la-strada.biz/index.php%3Fpageid%3D5.html&usg=__-g7ZCEveMLhfDYljkAaICERzSgE=&h=375&w=500&sz=54&hl=pl&start=3&tbnid=-Imj1Hs57D_NWM:&tbnh=98&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3De46%2Btouring%2Btuning%26hl%3Dpl

Opublikowano

@Kuredu ... po Naramowickiej , Lechickiej jeździ takie A4 jak Twoje kolor i sedan już ze 3x głową odwracałem i chciałem trąbić :)[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 18:10_________________________________________________

No łatwo nie jest Pepin, BMW jest salonowe więc mniejszy problem.

......

Kumple kupił salonową Lagunę ... bezywpadkowa/bezkolizyjna i co tam jeszcze nagadali

auto było 2 letnie po prezesie jakimś i duży przebieg w trasach do Francji

po roku mial stłuczkę - znajoma go przestawiła ....

Pojechał do salonu tylko że w Luboniu (kupował na K. Wielkiego) i zaczyna gadać żeby dobrze zrobili bo bezwypadkowe itd .. a Panowie w śmiech .. my to auto już 2x malowaliśmy z tyłu :D

Nie było farby na wahaczach czy wydechu, lampy dobrze spasowane i błotnik .. ale to że salon to nie znaczy, że można sobie coś odpuścić w sprawdzaniu.

Opublikowano

@Kuredu ... po Naramowickiej , Lechickiej jeździ takie A4 jak Twoje kolor i sedan już ze 3x głową odwracałem i chciałem trąbić :)

tez widziałem tylko z tyłu ma jakiś inny zderzak jakiś sportowy ale powiem szczerze że z 2.0tdi na klapie i 16 felagmi seryjnymi to wyglada to tragicznie.

Opublikowano

Pepin sprawdzone będzie na 100 możliwych sposobów i w innym serwisie niż było normalnie serwisowane.

Opublikowano

no pany :cool1:

trzymam kciuki :wink4:

obstawiam 2:0 :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

dzieki Tomek :good: rozumiem ze 2:0 dla Lecha :cool1:

Opublikowano

rozumiem ze 2:0 dla Lecha

no ba :cool1: sie wie :)

Opublikowano

rozumiem ze 2:0 dla Lecha

no ba :cool1: sie wie :)

:> ja sie wlasnie relaksuje zimnym PILSEM :good::drinks:

Opublikowano

:> ja sie wlasnie relaksuje zimnym PILSEM :good::drinks:

a ja zaraz wracam do domq z pracy .. po drodze pewnie zajadę pod CARMENa bo może chłopaki ze STYLE POZNAŃ mają spota ... to opowiedzą coś po zlocie w Netherlandsach

Opublikowano

jak tam Nikuś w pięknych lubelskich stronach :mysli::naughty: :naughty:

Opublikowano

siemanko chłopaki :naughty:

Opublikowano

a ty co,nie na stadionie :mysli::cool1:

Opublikowano

co tam konusie :naughty: