Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Chciałem ominąć city Madasa bo korki były - ale trasa była wyczesana o Ty jak mogłeś Miastko pomijać
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 To było 2 lata temu jak jechałem do Poddąbia i korek był masakryczny więc stwierdziliśmy o wyborze alternatywnej trasy i nie żałowaliśmy. Wtedy się nie znaliśmy Madas
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 To było 2 lata temu jak jechałem do Poddąbia i korek był masakryczny więc stwierdziliśmy o wyborze alternatywnej trasy i nie żałowaliśmy. Wtedy się nie znaliśmy Madas no to ok ... masz szczęście bo myślałem że to było teraz :gwizdanie: a co tam porabiacie bo ja już po pracy
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ja przymusowy postój w poznaniu i zmaganie się z gównianymi samochodami tj. Punto i Lexusem, w Lexie padł aku i znajomy polonezem i kablami musiał pomóc uruchomić gruchota
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 a co z Twoją przeprowadzką ? jak będziesz potrzebował pomocy to krzycz [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 15:06_________________________________________________a tu co - strajk
nike21 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 a co z Twoją przeprowadzką ? jak będziesz potrzebował pomocy to krzycz dokladnie - jakby co to dzwon... popoludniem albo w weekend sluze pomoca
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Przeprowadzka nie tak od razu ale dzięki za ofertę pomocy jesteście
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=120220541&pageNumber=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&maxPrice=8001&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2 Fajna bumka
Patrykbor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 widzę dalej się upierasz na bi em dabolju
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Wszystko się wyjaśni na dniach albo nowe A4 albo BaMberWagen z "lumpeksu", ale zaczęły mi się bejce podobać
wentyl Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Wszystko się wyjaśni na dniach albo nowe A4 albo BaMberWagen z "lumpeksu", ale zaczęły mi się bejce podobać bo dobnra beja nie jest zła Witam wszystkich udało mi sie na chwile wdepnąc bo i tak zaraz na nocke trza za***rdalać a rano na fuche ale tak juz jest że nieraz nie idzie ogarnąć
wentyl Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Wszytakim co tam :> siema Pawcio zapierdal zero luzu a co u Ciebie
Madas Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 cześc chłopaki miło Was znowu widzieć tzn czytać po takim czasie
Rekomendowane odpowiedzi