Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobly z rana :hi:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć :hi:

SIEMA! Rany 17? To o której musze wyjechać w niedzielę z Mielna tak aby się nie spóźnić?

tak ok 13 musisz wyjechać :)

Opublikowano

widze Adamie ze z rana znow tylko my rzadzimy :gwizdanie:

Opublikowano

na to wychodzi od jakiegoś czasu :gwizdanie:

Opublikowano

heh,ktos w koncu musi :wink4:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 08:56_________________________________________________kurde zapowiada mi sie piec dni ostrego z..... w pracy, na sama mysl chce mi sie :sick3:

Opublikowano

a co ... sezon macie teraz ?

Opublikowano

no wlasnie, mozna bylo by to wszystko zrobic na spokojnie ale to wina szefa malo zorganizowany gosc. a ja przestalem sie udzielac bo i tak z tego nic nie mam wiec zaczolem miec to wszystko w d...[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 09:00_________________________________________________powiedzialem jelopowi ze w styczniu bede robil prawko na ciezarowe,ucieszyl sie i powiedzial '' to bedziesz mogl teraz jezdzic ciagnikiem z przyczepami to mi odpadnie jedno zajecie '' powiedzialem ok jak dostane jakis dodatek to czemu nie. i tak temat zostal zakonczony :naughty:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 09:07_________________________________________________ok, spadam na sniadanko i do roboty. milego dzionka zycze

Opublikowano

Karol "zjadles" to X5? jaki tam byl motor? :mysli:

ja wrocony do domu zawijam spac bo nie wstane rano :kwasny:

see ya :hi:

X5 ma 3.0 diesla .. chyba o sekundę ... wyprzedziłem

@Bart-S

Zobacz co tutaj piszą chłopaki

http://www.forum.vectra-unlimited.pl/showthread.php?p=830112#post830112

Opublikowano

ja też spadam na miasto za chwilkę ....

Pepin coraz bardziej doświadczenie łapiesz .... na gokartach pewnie dasz nam popalić :)

Opublikowano

Pepin coraz bardziej doświadczenie łapiesz .... na gokartach pewnie dasz nam popalić :)

ja nigdy nei jeździłęm gokartem :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

oo to duża szansa że nas tak lekko nie objedziesz :naughty:

:hi:

cześć :hi:

Opublikowano

siemka :hi::)

ja pierwszy raz zakonczylem jako 3. :)

Opublikowano

tak ok 13 musisz wyjechać :)

THX :D

Już patrzę - tylko muszę się zarejestrować :tongue4:

* Jeśli dobrze rozumiem to chodzi o WSTR? Jak kolega podchodzi do CTV bo chyba będę tam rodzynkiem? :)

Opublikowano

SIEMA! Rany 17? To o której musze wyjechać w niedzielę z Mielna tak aby się nie spóźnić?

Pepin - kiedy możemy załatwić hamownię o której ostatnio rozmawialiśmy?

Z Mielna jak wyjedziesz i będziesz chciał jechać przez szczecinek to najpóźniej o 12... (ogromne korki koło mostowa - 2 wahadła), ale jak sobie pojedziesz na Białogard a potem na Wałcz to powinieneś nawet ładnie dojechać... (piękna i miejscami wymagająca trasa). Najlepiej to wogle nie jedz przez koszalin tylko w Mścicach na skrzyżowaniu na Kołobrzeg a potem 1 w lewo do Stoisława, potem cały czas prosto po głownej aż dojedziesz do dużej drogi na szczecin, wtedy w prawo i juz za znakami na Białogard.... a potem na Wałcz i już jesteś prawie w PZ :)

A tak wogle to :bry:

Opublikowano

Madas, prosta jest dla szybkich samochodów zakręty dla szybkich kierowców ;) ... ja nie jestem szybki :D

Opublikowano

O jak mnie ładnie poprowadziłeś SuNDaY - dzięki :good: BTW wydaje mi się, że widziałem Cię w ubiegłą środę na przejściu dla pieszych na Garbarach - nie śmigasz czasem tą drogą z/do pracy?

Opublikowano

Sunday trasa na Białogard jest cool, ja akurat z Słupska jechałem przez Białogard i Bobolice na Poznań - wrażenia niezłe

Opublikowano

O jak mnie ładnie poprowadziłeś SuNDaY - dzięki :good: BTW wydaje mi się, że widziałem Cię w ubiegłą środę na przejściu dla pieszych na Garbarach - nie śmigasz czasem tą drogą z/do pracy?

Hmmm jest to możliwe ale to był wyjątek że tam byłem :)

Sunday trasa na Białogard jest cool, ja akurat z Słupska jechałem przez Białogard i Bobolice na Poznań - wrażenia niezłe

Przez Białogard i Bobolice to trochę na około ze słupska do Poznania.... Ale za to krajoznawczo :)

Opublikowano

Chciałem ominąć city Madasa bo korki były - ale trasa była wyczesana :)