Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepszego Piortas :decayed::tongue4:

dzieki Wojtek :drunk:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 19:41_________________________________________________spadam pod prysznic i zrelaxowac sie na wyrku[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 19:50_________________________________________________milego wieczoru zycze

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

3maj się i rączki na kołdrze :cool1::decayed:

Opublikowano

Koleś poznał dziewczę w klubie, wylądowali u niego i wiadomo co dalej...

Laska po wszystkim mówi:

- Ale czad, jak ty to robisz? Możesz jeszcze raz?

Koleś na to:

- No pewnie, ale musze się zdrzemnąć 10 min, a Ty w tym czasie trzymaj mnie obiema rękami za członka.

Po 10 minutach dziewczyna budzi kolesia - i co? Dasz radę? Koleś bez problemu ponownie wyprawia cuda, wszystkie pozycje etc.

Ona znowu:

- Możemy powtórzyć?

- Tak, tylko się prześpię 10 min, a Ty trzymaj mnie za członka, tylko obiema rękami.

No i znowu ogień i tak do rana.

Rano panna się pyta:

- Wiesz co, ale powiedz mi, o co chodzi z tymi rękami? W czym Ci pomaga to trzymanie za członka?

On - W sumie bez tego też dałbym radę, ale wiesz, słabo Cię znam, jeszcze byś mi chatę okradła... :naughty:

Opublikowano

Żona do męża:

- Ciągle pijesz i pijesz! Idź ty kiedy na cmentarz i zobacz, ilu facetów w twoim wieku umarło od wódki!

Jakiś czas później...

- Gdzie byłeś?

- Na cmentarzu, jak mówiłaś.

- I co?

- Nie powiem, dużo zmarłych... Czytałem szarfy na wieńcach i tam było: "Od żony", "Od teściowej", "Od sąsiadów", "Od dzieci", "Od przyjaciół"... Ale od wódki - ani jednego! :gwizdanie:

usmialem sie :decayed:

Opublikowano

Na wiejskim weselu doszło do bijatyki. Wkrótce odbywa się proces sądowy.

Sędzia pyta jednego z gości obecnych na weselu:

- Niech pan opowie jak było.

- Tańczę sobie z panną młodą jeden taniec, drugi, trzeci, czwarty, piąty, zaczynamy się dobrze bawić, a tu nagle pan młody podchodzi zdenerwowany i mnie obraża. Odpaliłem mu, żeby się odwalił i tańczymy dalej... Nagle pan młody wziął zamach nogą i... jak nie kopnie pannę młodą między nogi!

Sędzia:

- Łuuu... To musiało boleć!

- Jeszcze jak, panie sędzio! Trzy palce mi połamał! :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Koleś poznał dziewczę w klubie, wylądowali u niego i wiadomo co dalej...

Laska po wszystkim mówi:

- Ale czad, jak ty to robisz? Możesz jeszcze raz?

Koleś na to:

- No pewnie, ale musze się zdrzemnąć 10 min, a Ty w tym czasie trzymaj mnie obiema rękami za członka.

Po 10 minutach dziewczyna budzi kolesia - i co? Dasz radę? Koleś bez problemu ponownie wyprawia cuda, wszystkie pozycje etc.

Ona znowu:

- Możemy powtórzyć?

- Tak, tylko się prześpię 10 min, a Ty trzymaj mnie za członka, tylko obiema rękami.

No i znowu ogień i tak do rana.

Rano panna się pyta:

- Wiesz co, ale powiedz mi, o co chodzi z tymi rękami? W czym Ci pomaga to trzymanie za członka?

On - W sumie bez tego też dałbym radę, ale wiesz, słabo Cię znam, jeszcze byś mi chatę okradła... :naughty:

:polew:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 20:35_________________________________________________

Na wiejskim weselu doszło do bijatyki. Wkrótce odbywa się proces sądowy.

Sędzia pyta jednego z gości obecnych na weselu:

- Niech pan opowie jak było.

- Tańczę sobie z panną młodą jeden taniec, drugi, trzeci, czwarty, piąty, zaczynamy się dobrze bawić, a tu nagle pan młody podchodzi zdenerwowany i mnie obraża. Odpaliłem mu, żeby się odwalił i tańczymy dalej... Nagle pan młody wziął zamach nogą i... jak nie kopnie pannę młodą między nogi!

Sędzia:

- Łuuu... To musiało boleć!

- Jeszcze jak, panie sędzio! Trzy palce mi połamał! :polew: :polew: :polew:

:polew:

Opublikowano

oooo widzę forum dzisiaj na wesoło :naughty::good:

Opublikowano

ale mgla :cool1:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Witamy RFS :naughty::hi: :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 23:13_________________________________________________u Was tez taka mgla ? Ja przed chwila z Lodzi wrocilem, cala droga w ogromnym mleku :cool1:

Opublikowano

Witamy RFS :naughty::hi: :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 23:13_________________________________________________u Was tez taka mgla ? Ja przed chwila z Lodzi wrocilem, cala droga w ogromnym mleku :cool1:

u nas piękne słońce świeci :naughty:
Opublikowano

Siema, ja oglądam program o handlu dziećmi w Polsce, makabra co się w Polsce dzieje i co ludzie za kasę robią, prostytucja to jest pryszcz przy tym[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 23:45_________________________________________________Jadąc pociągiem mgłę ma się w głębokim poważaniu, co innego ja się marznie na peronie albo przystanku tramwajowym jak się te zielone qrfy spóźniają

Opublikowano

no no to u Adasia to kraina mlekiem płynąca .. brakuje tylko miodku jakiegoś :)

Opublikowano

cześć :hi:

Opublikowano
:hi: all
Opublikowano

:hi: all

cześć długo Cię nie było :)

Opublikowano

dobry wszystkim :hi:

ja już po obronie :decayed: :decayed: :decayed: no i oczywiście do przodu :naughty:

Opublikowano

mam trochę spraw na głowie a czasu mało :confused4:[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 14:38_________________________________________________graty Młodzik- jesteś gość :good:

Opublikowano

graty Młodzik- jesteś gość :good:

dzięki :kox: