Ataga Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A powitać obecnych i nieobecnych :hi:
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Robi - http://www.a4-klub.pl/smf/jak_wklejac_zdjecia_na_forum-t27936.0.html , tak samo się to robi z tym podpisem co ja mam[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 18:07_________________________________________________aha polecam www.imageshack.us
Patrykbor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Siemacie Ive dzięki właśnie założyłem
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Siemacie Ive dzięki właśnie założyłem mam nadzieję ,że doszedł w całości bo 4 zl dopłacałem...cieszę się ,że Ty się cieszysz
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Fajny tylko trzeba go umyć specjalnie nie picowałem do sprzedaży , nie jestem handlarzem :polew:
Patrykbor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 mam nadzieję ,że doszedł w całości bo 4 zl dopłacałem...cieszę się ,że Ty się cieszysz :wink4 to ci jeszcze piwo wiszę [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 18:25_________________________________________________ Fajny tylko trzeba go umyć specjalnie nie picowałem do sprzedaży , nie jestem handlarzem :polew:
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 xD ja muszę po jakieś ciuszki do Croppa jechać O tego Burger Kinga też muszę zahaczyć xD dobry tekst :dobra nie będę Was owijał w bawełnę ...mam 16 lat.... Reprezuntuję tutaj mojego ojczulka który nie ma czasu posiedzieć i popisać własnie się zdziwiłem, że koleś przed 40 się ubiera w Croppie
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siema popoludniem jak tam Nikuś , co porabiasz??
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siema popoludniem jak tam Nikuś , co porabiasz?? wlasnie do chaty wrocilem :> chyba zaraz pojde do sklepu po mleczko [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 18:34_________________________________________________a co slychac u Ivusia?
robi1811 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Kolego jak byś poczytał wcześniej co pisałem to byś wiedział ile mam lat
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Kolego jak byś poczytał wcześniej co pisałem to byś wiedział ile mam lat to przeczytaj jeszcze raz mojego posta...
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 miałem się brać za mycie okien ale jakoś mnie laba przezwyciężyła i sączę mleczko żywiec
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 miałem się brać za mycie okien ale jakoś mnie laba przezwyciężyła i sączę mleczko żywiec ja juz mylem w zeszlym tygodniu :gwizdanie: mam teraz wiecej czasu na mleczko PILS
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 miałem się brać za mycie okien ale jakoś mnie laba przezwyciężyła i sączę mleczko żywiec ja juz mylem w zeszlym tygodniu :gwizdanie: mam teraz wiecej czasu na mleczko PILS a u mnie kobita myje okna a ja mam czas na Stronga
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 miałem się brać za mycie okien ale jakoś mnie laba przezwyciężyła i sączę mleczko żywiec ja juz mylem w zeszlym tygodniu :gwizdanie: mam teraz wiecej czasu na mleczko PILS a u mnie kobita myje okna a ja mam czas na Stronga taki to pozyje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi