nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 hyhy a kiedy Ci bedzie malowac jajka? :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 hyhy a kiedy Ci bedzie malowac jajka? :gwizdanie: pewnie jak je kiedyś znajdzie... :polew:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 hyhy a kiedy Ci bedzie malowac jajka? :gwizdanie: pewnie jak je kiedyś znajdzie... :polew: :polew:
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 hyhy a kiedy Ci bedzie malowac jajka? :gwizdanie: pewnie jak je kiedyś znajdzie... :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 a w nagrode dostanie w poniedzialek wiadro wody na glowe :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 co tam co sie dzieje :> a pisze se poezje jak ktos tu zajrzy :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 co tam co sie dzieje :> jest akcja mycie okien , zapraszam na pokaz do Kalisza, za małą opłatą możesz sam mi wymyć okna, taka promocja przedświąteczna , spróbuj i uszczęśliw swojego kolegę
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Adas niewiem czy to twoje konto na allegro ale raczej jestem pewien ze to twoj samochod jest na fotce http://moto.allegro.pl/item598573987_zderzak_przod_audi_a4_s_line_05_07_z_grillem.html
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Adas niewiem czy to twoje konto na allegro ale raczej jestem pewien ze to twoj samochod jest na fotce http://moto.allegro.pl/item598573987_zderzak_przod_audi_a4_s_line_05_07_z_grillem.html albo Adas ma w avatarku to samo foto z neta sciagniete :polew:
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 co tam co sie dzieje :> jest akcja mycie okien , zapraszam na pokaz do Kalisza, za małą opłatą możesz sam mi wymyć okna, taka promocja przedświąteczna , spróbuj i uszczęśliw swojego kolegę jedyne szyby jakie myje to w moim aucie przykro mi :>
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A może to Adaś zapożyczył od kogoś fotkę :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ive wstaw sobie te 3 odbicia furki jeszcze bo sa za***iste w avatarku a wogole jak to zrobiles?
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 co tam co sie dzieje :> jest akcja mycie okien , zapraszam na pokaz do Kalisza, za małą opłatą możesz sam mi wymyć okna, taka promocja przedświąteczna , spróbuj i uszczęśliw swojego kolegę jedyne szyby jakie myje to w moim aucie przykro mi :> ja mam w aucie do mycia jak chcesz pocwiczyc zeby smug nie zostawiac :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 co tam co sie dzieje :> jest akcja mycie okien , zapraszam na pokaz do Kalisza, za małą opłatą możesz sam mi wymyć okna, taka promocja przedświąteczna , spróbuj i uszczęśliw swojego kolegę jedyne szyby jakie myje to w moim aucie przykro mi :> ja mam w aucie do mycia jak chcesz pocwiczyc zeby smug nie zostawiac :gwizdanie: niemusze cwiczyc i tak smug niezostawiam wlasnie piwko otworzylem wiec lipa :>
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Adas niewiem czy to twoje konto na allegro ale raczej jestem pewien ze to twoj samochod jest na fotce http://moto.allegro.pl/item598573987_zderzak_przod_audi_a4_s_line_05_07_z_grillem.html wiem kur... juz nie raz widzialem moje auto na zdjeciach na allegro, wr :baseball:
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Paweł , pomniejsz sobie obrazek do takich rozmiarów jak mam ja lub Nikuś , wrzuć go na stronke www.imageshack.us , skopiuj link pod nazwą hotlink for forum , odznacz include details , skopiuj ten link i wklej w miejsce w profil-dane publiczne-podpis
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 to jest fota robiona przez mojego znajomego przy kominach elektrowni w Turku
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 to jest fota robiona przez mojego znajomego przy kominach elektrowni w Turku to dlaczego jeszcze nie ma ich na forum
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Paweł , pomniejsz sobie obrazek do takich rozmiarów jak mam ja lub Nikuś , wrzuć go na stronke www.imageshack.us , skopiuj link pod nazwą hotlink for forum , odznacz include details , skopiuj ten link i wklej w miejsce w profil-dane publiczne-podpis no dzieki ale jak sie niemyle to jest tylko dodanie do avatarka tak
Rekomendowane odpowiedzi