Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 mialem juz dzisiaj nie pic tez to sobie codziennie powtarzam zapisujemy sie do AA? [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 21:56_________________________________________________ :polew: :no: bo sie bardziej rozpije
Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 mialem juz dzisiaj nie pic tekst miesiąca - tekst kazdego dnia raczej mialem juz dzisiaj nie pic tekst miesiąca - mialem juz dzisiaj nie pic tekst miesiąca - tekst kazdego dnia raczej raczej dnia :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 21:59_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kuwa no wyghląda na to że my wszyscy myślimy o tym samym :polew:
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 mialem juz dzisiaj nie pic tez to sobie codziennie powtarzam zapisujemy sie do AA? [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 21:56_________________________________________________ :polew: :no: bo sie bardziej rozpije no co Ty bardzej sie nie da [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:03_________________________________________________ Dobranoc :hi: narka [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:03_________________________________________________ kuwa no wyghląda na to że my wszyscy myślimy o tym samym :polew: :mysli: :polew:
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja żyje nadzieją ze sie da :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Dobranoc :hi: ooo nast ępny w środku dnia spać chodzi :gwizdanie: branoc panie
Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kuwa no wyghląda na to że my wszyscy myślimy o tym samym :polew: myslec to ja wciaz mysle o laskach, a pije to tak przy okazji
Gość Ma4rzena Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 to kiedy ten kolejny zlot? bo dawno mnie na forum nie było...
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja żyje nadzieją ze sie da :gwizdanie: nadzieja to jedyne co nam zostalo :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kuwa no wyghląda na to że my wszyscy myślimy o tym samym :polew: myslec to ja wciaz mysle o laskach, a pije to tak przy okazji ja pije bo życie jest do du..py i pije żeby zapomnieć jak bardzo. :gwizdanie:
Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kurcze codziennie wieczorem mam zamiar jakis film obejrzec, ale jak wejde na forum to juz pozniej za pozno jest
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 i rzeczywiście na 2 dzień nioc nie pamiętam
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja żyje nadzieją ze sie da :gwizdanie: nadzieja to jedyne co nam zostalo :gwizdanie: znając mnie zacznę pracować i znowu nie będę pił
Adas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kuwa no wyghląda na to że my wszyscy myślimy o tym samym :polew: myslec to ja wciaz mysle o laskach, a pije to tak przy okazji ja pije bo życie jest do du..py i pije żeby zapomnieć jak bardzo. :gwizdanie: ale dobra dupka nie jest zla :polew:
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kurcze codziennie wieczorem mam zamiar jakis film obejrzec, ale jak wejde na forum to juz pozniej za pozno jest :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi