Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 jutro będzie futro Cześć Wojtek to na zgodę... cześć Patryk i Adaś ja nic nie mam do ciebie ale Adaś jakieś anaboliki chyba dostał a nie antybiotyki :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 jutro będzie futro Cześć Wojtek to na zgodę... cześć Patryk i Adaś ja nic nie mam do ciebie ale Adaś jakieś anaboliki chyba dostał a nie antybiotyki :gwizdanie: :gwizdanie: to na glodzie alkoholowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 aha to sory :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 siema Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 znowu duch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 zaglądają i cisza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 zaglądają i cisza :gwizdanie: przed burza a chyba na jutro zapowiadali burze albo przynajmniej opady i znowu autko sie zabrudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja to dawno deszczu nie widziałem a nie powiem że trochę by mogło pokropić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja to dawno deszczu nie widziałem a nie powiem że trochę by mogło pokropić :gwizdanie: a Ja garazu nie mam, nie lubie jak pada :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:13_________________________________________________siema fan co jest ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja mam garaż ale co z tego jak muszę jechać jak pada to trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 a ja jutro do szkoly jade, eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja to dawno deszczu nie widziałem a nie powiem że trochę by mogło pokropić :gwizdanie: a Ja garazu nie mam, nie lubie jak pada :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:13_________________________________________________siema fan co jest ? :naughty: piątek piękny kawalerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 to się ucz będziesz miał łatwiej [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:17_________________________________________________Siemasz Maciuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja to dawno deszczu nie widziałem a nie powiem że trochę by mogło pokropić :gwizdanie: a Ja garazu nie mam, nie lubie jak pada :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:13_________________________________________________siema fan co jest ? :naughty: piątek piękny kawalerze cos nie czuje tego piatku bo angine mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja to dawno deszczu nie widziałem a nie powiem że trochę by mogło pokropić :gwizdanie: w sumie odkąd Deszczu został klubowiczem to rzadko sie tu pokazuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 to się ucz będziesz miał łatwiej [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:17_________________________________________________Siemasz Maciuś z kobietami tez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja to dawno deszczu nie widziałem a nie powiem że trochę by mogło pokropić :gwizdanie: w sumie odkąd Deszczu został klubowiczem to rzadko sie tu pokazuje :gwizdanie: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 to się ucz będziesz miał łatwiej [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:17_________________________________________________Siemasz Maciuś mam sie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 to się ucz będziesz miał łatwiej [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:17_________________________________________________Siemasz Maciuś z kobietami tez ? tego to najstarsi Indianie niewiedzą [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:19_________________________________________________ to się ucz będziesz miał łatwiej [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:17_________________________________________________Siemasz Maciuś mam sie dobrze :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi