Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak mi wyznaczyli termin na 5 września żeby się stawić osobiście, a jakbym przyszedł 3 (bo chyba będę w Poznaniu) to też będzie ok? :mysli:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 13:22_________________________________________________

z Szelągowskiej... :thumbdown:

nawet nie wiem gdzie jest ta ulica :mysli:

wzdłuż Cytadeli :gwizdanie:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Koło Cytadeli, wzdłuż Warty... tylko tam nie było aparatu nigdy.. przenośny jakiś?

Opublikowano

Koło Cytadeli, wzdłuż Warty... tylko tam nie było aparatu nigdy.. przenośny jakiś?

nie mam pojęcia, nic nie widziałem :decayed:

Opublikowano

aż strach się bać .... normalnie trzeba jeździć góra 60 po mieście :cool1:

Opublikowano

a jak to jest z tym stawieniem się osobiście? macie jakieś doświadczenia? :gwizdanie:

Opublikowano

a jak to jest z tym stawieniem się osobiście? macie jakieś doświadczenia? :gwizdanie:

Ktoś musi się stawić, przyznać, przyjąć punkty i zapłacić. Jak nie to po 30 dniach idzie do sądu grodzkiego.

PS. Mów, że to nie Twoja ręka! ;)

Opublikowano

ja kiedys bylem osobiscie :decayed:

idziesz poprostu po mandat, mozesz sie wykrecic ze sie spieszyles po cos tam i moze mniej dostaniesz

a ten aparat wystawiaja municypalni - przenosny.. tak samo jak na Lechickiej vis a vis plazy[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 13:35_________________________________________________tylko pytanie gdzie osobiscie... ja bylem w strazy miejskiej na libelta[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 13:36_________________________________________________a ten foto na szelagowskiej stoi jadac od naramowic jak miniesz remontowane obecnie winogrady to zaraz za lukiem po prawej stronie... tam zawsze jakies auto na poboczu stoi i idealnie zaslania :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

Albo koło Malty na parkingu, 300m za fotoradarem stacjonarnym...

Opublikowano

Piechol,

jak pójdzie do Grodzkiego to później możesz przyznać się że to Ty i wtedy mogą doliczyć jeszcze 50% kosztów sądowych czyli jakieś 80PLN (tak było ze 2-3 lata temu) .. ale mogą też zwolnić Cię z opłat sądowych

No i tak będziesz miał wizytę u dzielnicowego i wypełnianie 4 stron formularza -

jak dla mnie to powinni od razu wystawiać mandat na właściciela i jak ktoś nie zapłaci to wtedy ścigać

a nie musisz latać i tracić czas :)

Może jak stawisz się osobiście to będzie mniej do zapłaty, ale punkty to zostaną.

Opublikowano

Albo koło Malty na parkingu, 300m za fotoradarem stacjonarnym...

noo :naughty: zwolnisz bo stoi stacjonarka, zaraz za nim but i jestes zlapany :naughty:

Opublikowano

kutafsony jeb... :rant::evil:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 13:41_________________________________________________no a jak wyśle oświadczenie, że to ja niby jechałem to mają mi przysłać mandat... to może lepiej tak zrobić?

Opublikowano

Może jak stawisz się osobiście to będzie mniej do zapłaty, ale punkty to zostaną.

Chyba, że ktoś ma już dużo punktów, to jak nie odbierze mandatu to chociaż ze 3 miesiące jeszcze pojeździ ;)[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 13:43_________________________________________________

kutafsony jeb... :rant::evil:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 13:41_________________________________________________no a jak wyśle oświadczenie, że to ja niby jechałem to mają mi przysłać mandat... to może lepiej tak zrobić?

Raczej się nie uda, ale lepiej chyba zadzwonić i się dowiedzieć.

Opublikowano

dzwoniłem, pójdę osobiście może coś wykłócę... :cool1: z pktami mam luz na szczęście... :guma:

Opublikowano

ja takie rzeczy zawsze pocztą załatwiałem ale dlatego że wszystko przychodziło ze Szczecinka :decayed:

Opublikowano

ja takie rzeczy zawsze pocztą załatwiałem ale dlatego że wszystko przychodziło ze Szczecinka :decayed:

:decayed:

Opublikowano

dobra trzeba zabierać się za ćwiczenie ... a w dupkę jeża jak mi się nie chce :evil:

Opublikowano

Piechol znajź kogoś w rodzinie (najlepiej kobiete co mało jeździ) rzuć cynk czy nie chce zarobić 50 zeta za podstawienie się pod ciebie i zebranie punktów - ja tak zawsze robie :decayed:

max musiałem 150zeta stracić ale zdjęcie było na 400 i 8 pkt. więc itak byłem do przodu

Opublikowano

ykk jednak dzisiaj nie przyjedzie... ale jade obejrzec to auto i moze w czwartek przyjada :wink4:

Opublikowano

Pichol nie wykłócisz się o obniżenie mandatu, lepiej powiedz, że to Ty jechałeś i masz 200 zł + 80 kosztów, mam sam do zapłaty, jedynie punktów nie dostałęm bo się przedawniły, ja byłem w drogówce i bardzo wredna policjantka była więc nawet nie próbowałem się kłócić bo to pogarsza sprawę

Opublikowano

ale mnie łapki bolą ... fajna siłownia byłą wczoraj :D[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 16:32_________________________________________________

Pichol nie wykłócisz się o obniżenie mandatu, lepiej powiedz, że to Ty jechałeś i masz 200 zł + 80 kosztów, mam sam do zapłaty, jedynie punktów nie dostałęm bo się przedawniły, ja byłem w drogówce i bardzo wredna policjantka była więc nawet nie próbowałem się kłócić bo to pogarsza sprawę

punkty liczą się od wyroku sądu grodzkiego .. nie od dnia fotki

jak nie pójdzie do sądu to nie masz kosztów dodatkowych - masz 30 dni od zrobienia fotki .. więc może warto się pospieszyć :)

mi dzielnicowy ze 3 lata temu powiedział że wszsytkim daje najniższą wartość .. bo są widełki jeśli chodzi o kwotę ,

nie ma w kwestii punktów