Pepin Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 W nadchodzącym tygodniu Straż Miejska, wspólnie z Sekcją Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji, planuje dokonywać pomiaru prędkości pojazdów na ulicach: Jeżycka, Strzeszyńska, Piłsudskiego, Starołęcka, Głuszyna, Łozowa, Zakopiańska, Sianowska, Złotowska, Fabianowo, Druskienicka, Sianowska oraz innych o mniejszym znaczeniu komunikacyjnym - sporadycznie.
Madas Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 W nadchodzącym tygodniu Straż Miejska, wspólnie z Sekcją Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji, planuje dokonywać pomiaru prędkości pojazdów na ulicach: Jeżycka, Strzeszyńska, Piłsudskiego, Starołęcka, Głuszyna, Łozowa, Zakopiańska, Sianowska, Złotowska, Fabianowo, Druskienicka, Sianowska oraz innych o mniejszym znaczeniu komunikacyjnym - sporadycznie. śmigam czasem starołęcką, Złotowską i Fabianowem
wentyl Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 i jak tam po gokartach Panowie słyszałem że konkurencja nie śpi i coraz lepsze czasu kręci :gwizdanie: po gokartach za***iście a jak po wczasach lepiej powiedz [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 20:59_________________________________________________ Siemka witam i co tam widze reszta gdzieś znikła :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 nie wiem gdzie reszta u mnie spoko chociaż fura prawie się jarała przez szwagra przyczepkę .Dzięki Graznemu doszedłem do ładu z moim sreberkiem
Madas Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 no widzę że nadrabianki się znowu zrobiły
Patrykbor Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 w sumie 01.09 to kur... już po wakacjach To gdzie reszta wiary
Madas Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 w sumie 01.09 to kur... już po wakacjach To gdzie reszta wiary a wiesz że nie wiem ...dogorywają
Patrykbor Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Rozumiem poniedziałek Kac ale wtorek środek tygodnia
Madas Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Rozumiem poniedziałek Kac ale wtorek środek tygodnia dla Poznaniaków to bez znaczenia jaki dzień tygodnia
fantastic Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 ja obecny :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 21:40_________________________________________________dobra pany lece jutro do poznania na pkp kumpla odwieść - ktoś reflektuje mini spota ?
fantastic Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 jo fan jaksjemasz maestro - co wy tam nawywijaliście z przyczepką bo w temacie nie jestem
Patrykbor Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 w sumie nic tylko dym poleciał z nawiewu i jakaś kontrolka się zajarała ;(, a śmierdzi do tej pory :decayed: Włącznik hamulca sie jeszcze nadpalił :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 ja ide spać bo jutro pobudka o 3:30 bajo
Rekomendowane odpowiedzi