Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M jesteś gangsterem?? :mysli::cool1:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 21:57_________________________________________________w 2min real 2 : 0 masakra

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ef4239a261944c34a3a86397c69a6812.0.jpg

:decayed:

Opublikowano

bo więcej my tu kobitek nie mamy :confused4:

wiecej tutaj nie zaglada :confused4:

to wpuść ilonke niech coś napisze :naughty:

Ilona ma dzisiaj nocke :naughty:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 22:37_________________________________________________Adas fure widze przerejestrowales? :mysli:

Opublikowano

bry noc

Opublikowano

Musashi wpisz w google funky text albo text generator

Tomek spóźniony do roboty byłem a musiałem do BPHu jechać, następnym razem, generalnie teraz codziennie w Kaliszu jestem, nie licząc tego piątku więc na Statoil do Chińczyka można skoczyć :)

Idę w kimono bo jakiś padnięty jestem - narqa wszystkim

Opublikowano

dobranoc :hi:

Opublikowano

oooo nawet nie zauważyłem :mysli::naughty:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 23:05_________________________________________________o chyba walnąłem 50 tys post :evil:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 23:06_________________________________________________w sumie tak wypadało na mnie co nie :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

chyba raczej ja :tongue4:

Opublikowano

Ive nie kasuj postów swoich bo i tak mogę za chwilę Ci wykasować :naughty:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 23:07_________________________________________________ale niech będzie ..... ja wiem że udało mi się trafić i zupełnie przypadkowo bo przeczytałem że jeszcze 3 posty a tu pach 50000 :evil:

Opublikowano

Ive nie kasuj postów swoich bo i tak mogę za chwilę Ci wykasować :naughty:

nie chwal się , że możesz więcej :cool1::przebiegly:
Opublikowano

Ive nie kasuj postów swoich bo i tak mogę za chwilę Ci wykasować :naughty:

nie chwal się , że możesz więcej :cool1::przebiegly:

żartowałem z tym kasowaniem .... :tongue4:

Opublikowano

oooo nawet nie zauważyłem :mysli::naughty:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 23:05_________________________________________________o chyba walnąłem 50 tys post :evil:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 23:06_________________________________________________w sumie tak wypadało na mnie co nie :naughty: :naughty: :naughty:

ciekawe czy kiedyś dobijemy do 500.000 :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

kurcze pewnie tak :mysli: myślę że tak za ok 6-7 lat :mysli:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 23:14_________________________________________________spadam spać ... narka Tom :hi:

Opublikowano

narka Adam :hi:

Opublikowano
:hi: doberek z rana[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 07:42_________________________________________________wstawac spiochy :tongue4:
Opublikowano

cześć Piotrek :hi:[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 08:18_________________________________________________literek kawy już jest??

Opublikowano

cześć Piotrek :hi:[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 08:18_________________________________________________literek kawy już jest??

[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 08:18_________________________________________________http://yourgen.com/temp-images/4/900/other-weed-125437816196061.gif

czesc Jarek , zostalo juz tylko pol literka :naughty:[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 08:24_________________________________________________starcz na caly dzien taka daweczka koffeiny :kox:[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 08:25_________________________________________________zaraz bede musial wszamac jakies sniadanko :drool:

Opublikowano
c156c30d49564e038c7942f753fedbf6.0.gif[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 08:30_________________________________________________ja też kończę kawę i trzeba coś zszamać narka
Opublikowano

no i juz po sniadanku, pora szykowac sie do robotyy :disgust:[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 09:09_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze, spadam do pracy