Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musashi, ty 7 chcesz 32 czy 64 bitowa wersje?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po ile? :naughty:

Opublikowano

cześć Pawlik ... komp lata jak szalony .. nic nie słychać wiatraka ...dzięki wielkie :notworthy:

Opublikowano

cześć Pawlik ... komp lata jak szalony .. nic nie słychać wiatraka ...dzięki wielkie :notworthy:

Madas zacznij używać kompa na stole/biurku .. a nie go pod pierzynę wciągasz ... pod pierzyną to z kobitą .. a nie laptoka męczyć :P

Opublikowano
Cytat: pawlik79 Dzisiaj o 19:57

po ile?

za free[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 20:21_________________________________________________cos mi sie wydaje ze wszyscy poszli ogladac na wspolnej hehehehe

Opublikowano

ja ogladam Nikusia :gwizdanie:

Opublikowano

ja ogladam Nikusia :gwizdanie:

masz żonę przecież :shocked:

tak to witajcie :hi:

Opublikowano

po ile?

za free[br]

to gdzie kruczek? :wink4:[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 20:35_________________________________________________ :hi: Patrykowski :wink4:

Opublikowano

Wojtek :)

Opublikowano

po ile?

za free[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 20:21_________________________________________________cos mi sie wydaje ze wszyscy poszli ogladac na wspolnej hehehehe

albo proacują .. dzisiaj do 22giej .. właśnie import schematów do Oracla robię .. a po 22gij może zajrzę do Stylów pod Carmena .. bo cały dzień przed kompem :D

czy i7 można zainstalować bez dodatkowego bootloadera obok XP ... i nie popsuje mi tego XP ?

Opublikowano
Cytat: pawlik79 Dzisiaj o 20:25

po ile?

za free

to gdzie kruczek?

Dopisany: 15 Październik 2009, 20:35

brak

Opublikowano

Siemka [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 21:28_________________________________________________ile jest tych 7mek za free? może bym się skusił

Opublikowano

ja niby na uczelni mogę za free ściągnąć i dostane kod, ale tak niedawno formatowałem, że nie chce mi się przeinstalowywać :) a jak to jest ze sterownikami do lapów przy Win7? :mysli:

Opublikowano

Siemka [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 21:28_________________________________________________ile jest tych 7mek za free? może bym się skusił

ale to Windows a nie BMW 7 :tongue4:[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 21:31_________________________________________________

ja niby na uczelni mogę za free ściągnąć i dostane kod, ale tak niedawno formatowałem, że nie chce mi się przeinstalowywać :) a jak to jest ze sterownikami do lapów przy Win7? :mysli:

no dlatego pytałem jak jest z bootloaderem ... przecież mozesz mieć kilak systemów .. albo można użyć VM Ware albo Virtual PC i masz dwa w jednym albo i więcej

Opublikowano

no dlatego pytałem jak jest z bootloaderem ... przecież mozesz mieć kilak systemów .. albo można użyć VM Ware albo Virtual PC i masz dwa w jednym albo i więcej

wiem, wiem, tylko ja nie chce tak cudować :tongue4: jak już wszystko będzie si to sobie wgram :) na razie i tak jest tylko wersja Inglisz bo mulitilanguage podobno nie działa za klawo....

Opublikowano

wiem, wiem, tylko ja nie chce tak cudować :tongue4: jak już wszystko będzie si to sobie wgram :) na razie i tak jest tylko wersja Inglisz bo mulitilanguage podobno nie działa za klawo....

nie lubię wersji językowych .. 2 dni temu uruchamiałem internet z INEA na Windows 98 po niemiecku ... już chyba w latach nie widziałem tego systemu :)

Opublikowano

ja też się chyba skuszę na 7 :)

Opublikowano

Mam gdzieś na płytce 98 i XP Prof w wersji DE, kiedyś na nich pracowałem i dawałem radę :) jedynie musiałem mieć klawę QWERTZ

Opublikowano

a ja teraz sobie frytki smażę :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

a ja teraz sobie frytki smażę :kox: :kox: :kox:

cycki se usmaż :P