Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myśle, że zrobimy wcześniej ze względu na was, żebyście w miare wócili do poznania, dajcie jakąś propozycje

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

myśle, że zrobimy wcześniej ze względu na was, żebyście w miare wócili do poznania, dajcie jakąś propozycje

może o 15 :cool1:

Opublikowano

:good:
Opublikowano

mysle ze wczesniej nie ma co...i tak jak bedziemy wracac bedzie ciemno wiec jesli o mnie chodzi to moze byc nawet na 16[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:32_________________________________________________

Opublikowano

Spot jest na Placu Staszica?

Opublikowano

mysle ze wczesniej nie ma co...i tak jak bedziemy wracac bedzie ciemno wiec jesli o mnie chodzi to moze byc nawet na 16[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:32_________________________________________________

dajcie znać do środy żeby na pilskich ludzi poinformować
Opublikowano

chyba bar bieszczadzki :mysli:

Opublikowano

Na Staszica jest szkoła policyjna :polew:

Opublikowano

dajcie znać do środy żeby na pilskich ludzi poinformować

to co Adaś? o 13:00 zbiórka przy Shellu kolo mnie? (tzn kolo makro) czy na rondzie obornickim?[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:40_________________________________________________

Na Staszica jest szkoła policyjna :polew:

mamy tradycje... :naughty:

Opublikowano

najpierw zbieramy się pod kauflandem a potem jedziemy razem pod bar bieszczadzki
Opublikowano

najpierw zbieramy się pod kauflandem a potem jedziemy razem pod bar bieszczadzki

Opublikowano

a może jakieś pifko zapoznawcze, tylko musielibyście mieć Jana co powprowadzi auto :naughty:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:53_________________________________________________proponuje LECH Pils, albo budwaiser

Opublikowano

[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:54_________________________________________________

a może jakieś pifko zapoznawcze, proponuje LECH Pils

:good: :good: :good::naughty:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:54_________________________________________________Worlds Best Beatboxer 3

Opublikowano

To ja pojadę PKP przewozy regionalne :) i wpadnę na kawkę do babci mojej żony hihi, jak by nie było to żona jest pilanką :)

Opublikowano

To ja pojadę PKP przewozy regionalne :) i wpadnę na kawkę do babci mojej żony hihi, jak by nie było to żona jest pilanką :)

możesz się ze mną zabrać :wink4:

Opublikowano

a dlaczego PKP?

Opublikowano

PKP żeby wypić browca :polew: swoją drogą to w Poniedziałek lecimy do Londynu i nioe wiem jak z czasem, jak by spot był w Poznaniu to pewnie bym wpadł a tak to sam już nie wiem

Opublikowano

PKP żeby wypić browca :polew: swoją drogą to w Poniedziałek lecimy do Londynu i nioe wiem jak z czasem, jak by spot był w Poznaniu to pewnie bym wpadł a tak to sam już nie wiem

jedz... godzinka Cie nie zbawi :tongue4:

ja nawet pic nie bede a jade wiec :cool1:

Opublikowano

chyba 3 godziny, 1na do Piły, 1na w Pile i 1 z Piły więc efekt synergii daje 4 godziny

Opublikowano

chyba 3 godziny, 1na do Piły, 1na w Pile i 1 z Piły więc efekt synergii daje 4 godziny

i nie mow ze w zwiazku z tym odpadasz bo dostaniesz na tylek :bicz3: