andrewb25 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Witam, może to drobnostka, nie świecą mi w avancie na podsufitce nad bagażnikiem te dwie lampki, wymieniłem żaróweczki i dalej lipa, gdzie może być problem? pozostale wszystkie świecą tzn. z przodu i w tyle
aju Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 sprawdź czy w kostce jest prąd, u mnie też nie świeciła lampka w bagażniku, po oczyszczeniu styków świeci za każdym razem
andy_sky Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 u mnie było to samo,zimne luty przelutuj to i będzie
ynos Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 sprawdź czy w kostce jest prąd, u mnie też nie świeciła lampka w bagażniku, po oczyszczeniu styków świeci za każdym razem Możesz powiedzieć o jakiej kostce mówisz?
wojtek123 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 u mnie nie świeci jak otworze bagażnik czasami tylko się zapala ale jak na otwartym bagażniku przełącze przełącznik to świeci tez coś jest ie tak
chriss Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 sprawdź czy w kostce jest prąd, u mnie też nie świeciła lampka w bagażniku, po oczyszczeniu styków świeci za każdym razem Możesz powiedzieć o jakiej kostce mówisz? kolega aju pewnie miał na myśli kostkę lampki która odmówiła współpracy sprawdź jeszcze przełącznik w lampce czy nie zaśniedziały styki
Rekomendowane odpowiedzi