Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Włoszka po spotkaniu z Aligatorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wizycie u Wojtka zaczęła jeżdzić w końcu :polew: tylko na jak długo to wystarczy :mysli:

dsnBA.jpg

Opublikowano

Zdrowa seria, ładny wynik. Gratulacje. Duża różnica jest w przyśpieszeniu?

Opublikowano

Duża różnica jest w przyśpieszeniu?

średnio 30 niutków więcej w całym zakresie więc napewno czuć dużą różnicę

Opublikowano
  • Autor

Różnica jest duża, o wiele lepiej czuć przyśpieszenie :good:

Troszkę szwankuje mi przepływomierz, Wojtek wsadził inny i wyszło 142 KM w serii, znowu 520 pln w plecy :wallbash:

Opublikowano

Po wizycie u Wojtka zaczęła jeżdzić w końcu :polew: tylko na jak długo to wystarczy :mysli:

dsnBA.jpg

Wiesz moze jakie masz cisnienie ustawione w peak'u?? Czy wiecej jak 2550mbar?

Opublikowano

dsnBA.jpg

napewno mniej ... 2550 dla suszarki AWX to juz za duzo ... poza tym nie ma takiej potrzeby ustawiac takiego doladowania w standardowej modyfikacji AWX/AVF ...

Opublikowano

nie 2550mbar tylko 1550

Opublikowano
  • Autor

dsnBA.jpg

No niestety nie wiem, a powinienem :mysli:

Opublikowano

dsnBA.jpg

napewno mniej ... 2550 dla suszarki AWX to juz za duzo ... poza tym nie ma takiej potrzeby ustawiac takiego doladowania w standardowej modyfikacji AWX/AVF ...

Jaka jest wg Ciebie górna granica dla niej?

Opublikowano

dsnBA.jpg

Jaka jest wg Ciebie górna granica dla niej?

maksymalne cisnienie doładowania dla tej turbiny to 1500 mbar

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kacper jak u Ciebie ze spalaniem po mniej więcej miesiącu użytkowania ???

wymieniałeś ten przepływomierz ????

Opublikowano
  • Autor

Witam, mam to ubogą wersję bez pełnego fis-a więc nie wiem ile pali :polew: a tak na poważnie to nie czuję znaczącej różnicy przy normalnej jeździe, ale z drugiej strony troszkę zmieniłem styl jazdy bo teraz w końcu da się normalnie jeździć więc i Włoszka wypija teraz troszkę więcej :kox:

Jeśli chodzi o przepływomierz to mój troszkę niedomaga z górnym zakresie obrotów Aliemu wyszło ok 6 KM gdzieś ok 4 tyś obr, więc zamiast kupić nowy pożyczyłem dwie sztuki, dzięki uprzejmości serwisu, i po założeniu i przetestowaniu w mojej Włoszce nie odczułem zupełnie żadnej różnicy :gwizdanie:

Narazie potrzebna kaska na następne mody więc przepływka poczeka choć i tak pewnie wymienię na nową po zimie :>

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, mam to ubogą wersję bez pełnego fis-a więc nie wiem ile pali :polew: a tak na poważnie to nie czuję znaczącej różnicy przy normalnej jeździe, ale z drugiej strony troszkę zmieniłem styl jazdy bo teraz w końcu da się normalnie jeździć więc i Włoszka wypija teraz troszkę więcej :kox:

Jeśli chodzi o przepływomierz to mój troszkę niedomaga z górnym zakresie obrotów Aliemu wyszło ok 6 KM gdzieś ok 4 tyś obr, więc zamiast kupić nowy pożyczyłem dwie sztuki, dzięki uprzejmości serwisu, i po założeniu i przetestowaniu w mojej Włoszce nie odczułem zupełnie żadnej różnicy :gwizdanie:

Narazie potrzebna kaska na następne mody więc przepływka poczeka choć i tak pewnie wymienię na nową po zimie :>

Pozdrawiam.

a co w planach ??? felgi ? gleba :) ?

Opublikowano
  • Autor

zawias jest s line, felg szukam wzór rs4 chyba :mysli: a narazie uzupełniam wnętrze s line ... muszę w końcu zrobić fotki i się pochwalić :tongue4:

jaki ten panel potrzebujesz, mam jeden sprawny ale w marnym stanie oddam za stówkę :polew: jak chcesz tto podeślę fotki wieczorem :hi: