dariodario Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Witam. Zdecydowałem że nie będę dłużej czytał różnych forum na temat które lepsze dwu czy jednomas gdyż zdania są podzielone.przejdę na jednomas. Potrzebuje kilka pewnych info na temat części. koło zamachowe to chyba od 1z ale jeszcze od kilku innych może podejdzie?oczywiście używane. Sprzęgło to raczej nowe od czego?g60 to od czego jest?golf czy coś innego?a może macie numery tego sprzęgła?dziękuję za odpowiedź. Najlepiej od kogoś kto wie co pisze. Może być na pw.
fusse Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 kolo zamachowe pojedyncze jako nowe nie jest drogie, takze nie wiem czy warto uzywke. szukaj zestawu valeo na internecie.
YATES Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 A da się założyć koło jednomasowe do AJM-a ??? Jeśli tak to może macie namiary na jakąś aukcję z kołem jednomasowym pasującym do AJM
dariodario Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 valeo robi zestaw zamienny tylko ze wychodzi niewiele taniej niz dwumas. alternatywa-kolo 1z i sprzeglo...? no wlasnie http://moto.allegro.pl/kolo-dwumasowe-sprzeglo-skoda-1-9-tdi-superb-i1251032217.html
YATES Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 No tak tylko chyba to nie jest opłacalne . Za tę cenę to mam prawie kompletne sprzęgło LUK plus koło dwumasowe i mam spokój na minimum 100 tys km co przy mojej jeżdzie to około 6-7 lat.
Rekomendowane odpowiedzi