Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AYM] Filtr odmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dzisiaj odebrałem filtr odmy, ale jest on zupełnie inny niz opisywany i obfotografowany przez Bradapita.

Jest cały plastikowy, i ma dodatkowo katalogowe oznaczenie b przy numerze części na końcu. Samochód to model 2003, czyli może być to 2,5 litra "po lifcie" - czyli nowsza generacja 2,5tdi?

ciekawy

Opublikowano

Powiem tyle że pomimo tego samego numeru ale z różną literką na końcu dana cześć możę być przeznaczona zupełnie do innego auta (silnika)

Opublikowano

O ile sie nie myle bratpit mial AFB, a Ty masz AYM. Oba to V6, ale Ty masz nowsza generacje 2.5, wiec i czesci sa inne, proste.

Opublikowano

Ile kosztował?? sam bedziesz wymieniał?? jak nie to ile bedziesz placil za wymiane?? pytam bo sie juz zbieram i zbieram na wymiane tego filtra i jakos zawsze brak czasu :bicz:

Opublikowano

~250

Opublikowano

Zdejmij pokrywę silnika i na środku pomiędzy głowicami będzie siedział w głębii twój filtr, porównaj sobie.

Opublikowano

Ile kosztował?? sam bedziesz wymieniał?? jak nie to ile bedziesz placil za wymiane?? pytam bo sie juz zbieram i zbieram na wymiane tego filtra i jakos zawsze brak czasu :bicz:

W ASO:

- filtr 220

- komplety uszczelek niezbędnych przy wymianie około 60 zł

Wszystko znajdziesz łącznie z numerami w opisie zrobionym przez bratpita,wrzuć w znajdz "wymiana odmy". Numery uszczelek podane w opisie są jednakowe ze stosowanymi w moim AYM.

Filtr ma inny nr i wygląda inaczej niż na zdjeciach z opisu, ale to już mi koledzy wyjaśnili... ;)

Sam nie będe robił - za cienki w uszach jestem, a ile mi policzą nie wiem, będe robił w pt napiszę, jle czasu to zajęło i inne.

pozdro

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W ASO za wymiane zaspiewali 1000zl :kox: