rogalzary Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Witam serdecznie wszystkim. Szukałem na forum ale niestety nie znalazłem. Mianowicie moje pytanie brzmi jak w tytule. (2.6) ABC. Zaczeło sie od tego że przestało mi działac ogrzewanie i nawiew działał tylko przedni. Po podłaczeniu do vaga wyrok brzmiał czujnik temp płynu chłodniczego. Bardzo prosze o pomoc. Z góry dzieki. pzdr.
dardit Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Patrząc od przodu auta po lewej stronie w przewodzie podłączonym do bloku, za silnikiem. Dobrze go widać po rozkręceniu dolotu.
rogalzary Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Znalazłem coś takiego i tu przedstawione jest ze czujnik znajduje się z prawej strony (nr.23)
dardit Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Niestety naszukałem się go prawie 1h i znalazł się po lewej chyba że mam inne ABC
rogalzary Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 ok dzieki dardit. Sprawdze to i odezwę się jak bym go nie znalazł
marewel Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Czujnik jest pod rura dolotowa 4 pinowy.
Rekomendowane odpowiedzi