adadur Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Mam pytanie dotyczące tego wzoru felg: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12182.msg149189#msg149189 (przykładowe zdjęcie z naszej gallerii) Czy owy wzór występował ori w różnych odcieniach? kolejne zdjęcie z galerii http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12182.msg151039#msg151039 tu widać jak dekielek (może nie ori) różni się od koloru felgi. Jedne felgi są srebne drugie jak powyżej są jakby lekko przydymione (troszkę ciemniejsze)
A-rek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Czy owy wzór występował ori w różnych odcieniach? nie. ori byly tylko srebrne
Bulczas Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Jaki kiedyś szukałem felg to też spotykałem dwa odcienie tych felg. Jedne takie typowe srebrne a drugie takie jasne grafitowe Oba odcienie były ori :gwizdanie: Te grafitowe zazwyczaj występowały w A3 bo zawsze miały ET 56, te z ET 43 były srebrne
A-rek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Jaki kiedyś szukałem felg to też spotykałem dwa odcienie tych felg. Jedne takie typowe srebrne a drugie takie jasne grafitowe Oba odcienie były ori :gwizdanie: Te grafitowe zazwyczaj występowały w A3 bo zawsze miały ET 56, te z ET 43 były srebrne sprawdzilem i rowniez w A3 wystepowaly tylko silver
Bulczas Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Jaki kiedyś szukałem felg to też spotykałem dwa odcienie tych felg. Jedne takie typowe srebrne a drugie takie jasne grafitowe Oba odcienie były ori :gwizdanie: Te grafitowe zazwyczaj występowały w A3 bo zawsze miały ET 56, te z ET 43 były srebrne sprawdzilem i rowniez w A3 wystepowaly tylko silver To nie wiem może były malowane bo widziałem tylko na fotkach ale oba odcienie były ori :gwizdanie:
adadur Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 oj wielokrotnie spotykałem i taki i takie odcień i nie sądze by wszyscy malowali może to zależne od rocznika
A-rek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 oj wielokrotnie spotykałem i taki i takie odcień i nie sądze by wszyscy malowali może to zależne od rocznika sprawdzalem w katalogu ale widocznie jest niedokladny
adadur Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 oj wielokrotnie spotykałem i taki i takie odcień i nie sądze by wszyscy malowali może to zależne od rocznika sprawdzalem w katalogu ale widocznie jest niedokladny "w katalogu" znaczy się ETKA?
A-rek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 oj wielokrotnie spotykałem i taki i takie odcień i nie sądze by wszyscy malowali może to zależne od rocznika sprawdzalem w katalogu ale widocznie jest niedokladny "w katalogu" znaczy się ETKA?
Rekomendowane odpowiedzi