kusiek Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam co tutaj dużo pisać jestem posiadaczem audi od 2 miesięcy 143konie w automacie:) planuje zrobić w ulterze 4 kominy ,wirusa i to chyba tyle wgrałem polskie meni ,najnowsze mapy cienkie zdjęcia ale są nie miałem czasu na poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 BLB raczej w B8 nie montowali :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Też mi się tak wydaje , ładny sedanik, ale s- line-a nie widzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 O prosze zapraszamy na spota do Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Do full to mu duuużo brakuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 nawet bardz duzo...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 s-line nie ma wymieniłem kierownice i dałem emblemat do grila możliwe ,że to nie jest to BLB nie znam sie na tym za bardzo i wybrałem pierwsze lepsze:) kiedy ten spotek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Silnik pewnie taki jak moj. Spot jest w niedziele o 18, wiecej tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23938.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 juz sobie zmieniam postaram się być na spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 full prócz szyberdachu hehe Zawias chyba tez standard bo auto widac cierpi na lek wysokosci.. Advanced Key nie ma.. Fotele kanapowe.. B&O?? nie widze.. Widze ze lusterka jeszcze jak uszy od babmo i LEDow brak.. No tak ale to 2008 graty! Aby sluzyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conner001 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 full prócz szyberdachu hehe Zawias chyba tez standard bo auto widac cierpi na lek wysokosci.. Advanced Key nie ma.. Fotele kanapowe.. B&O?? nie widze.. Widze ze lusterka jeszcze jak uszy od babmo i LEDow brak.. No tak ale to 2008 graty! Aby sluzyla tam się czepiacie szczegółów . Gurnt zeby dobrze woziła. Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 full prócz szyberdachu hehe Zawias chyba tez standard bo auto widac cierpi na lek wysokosci.. Advanced Key nie ma.. Fotele kanapowe.. B&O?? nie widze.. Widze ze lusterka jeszcze jak uszy od babmo i LEDow brak.. No tak ale to 2008 graty! Aby sluzyla ciesz się swoją furką jak masz lepsza a nie wytykaj innym:D przyznaje się otwarcie ,że nie znam sie aż tak dobrze jak tutaj wielu z was na tym forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conner001 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Jak Ci automat z tym silnikiem biega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 automacik bardzo fajnie wygoda i wgl. ale niestety troche czuć zbyt mala ilosc koni znacznie lepiej chodzi manual z takim silnikiem:) zobaczymy jak będzie chodził po chipie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 automacik bardzo fajnie wygoda i wgl. ale niestety troche czuć zbyt mala ilosc koni znacznie lepiej chodzi manual z takim silnikiem:) zobaczymy jak będzie chodził po chipie:) Ale ty masz bezstopniowy multitronic, a z ta skrzynką samochód ma lepsze osiągi niż z manualem. Przynajmniej powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 full prócz szyberdachu hehe Zawias chyba tez standard bo auto widac cierpi na lek wysokosci.. Advanced Key nie ma.. Fotele kanapowe.. B&O?? nie widze.. Widze ze lusterka jeszcze jak uszy od babmo i LEDow brak.. No tak ale to 2008 graty! Aby sluzyla ciesz się swoją furką jak masz lepsza a nie wytykaj innym:D przyznaje się otwarcie ,że nie znam sie aż tak dobrze jak tutaj wielu z was na tym forum:) Spoko, ja do Twojego auta nic nie mam.. To byl tylko maly "ironiczny" komentarz do tego opisu ze niby "full opcja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ogolnie fajne autko , ale od fulla i sline to ono troszke stalo. Fajnie ludzie auta kupuja... heheh nie znam sie na tym za bardzo i wybrałem pierwsze lepsze:) kiedy ten spotek ? ale co tam do odwaznych swiat nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 możliwe ,że i ma lepsze osiągi może dlatego tak mi się wydaje bo nie czuć tak przyspieszania a tym bardziej zmiany biegów też nigdy nie sprawdzałem osiągów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Fajny sedanik, co do chipsa to chyba za dużo przez multiT nie zrobią co ?? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 19:58__________________________________________________Makki_ Widze ze lusterka jeszcze jak uszy od babmo "Polift" ma inne lusterka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Fajny sedanik, co do chipsa to chyba za dużo przez multiT nie zrobią co ?? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 19:58__________________________________________________Makki_ Widze ze lusterka jeszcze jak uszy od babmo "Polift" ma inne lusterka ?? Tak, troche mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi