Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Walka z dopalaczami - Wasze zdanie

Czy jesteś za likwidacją doplaczy ?? 6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za likwidacją doplaczy ??

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba sam sobie kupię SzopKopa zamast Redbulla jak będę kiedyś kupował na trasie napój energetyczny :kox: Bo czemu nie :gwizdanie:

Mógł nazwać ten napój "dopalacz" :polew:

Opublikowano

fajne dopalenie jest jak wypijesz 10 redbuli na raz :ad:

Opublikowano

fajne dopalenie jest jak wypijesz 10 redbuli na raz :ad:

10 ?? chyba nie da rady :chytry:

Wypiłem 2,5L R20 i myślałem że w nocy umre, migotawki serca, zimne poty, raz gorąco raz zimno, chyba ze 3 kołdry miałem na sobie za chwile zwalałem je bo za gorąco, myślałem że się wykończe :blink:

Opublikowano

to zapodaj te małe :gwizdanie:

Opublikowano

Te małe tzn 0,33 ?? czy shoty jakieś ? :cool1:[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 11:51_________________________________________________jeśli 0,33 to x10 to masz 3,3L więc chyba dla mnie to o ponad litr za dużo, żeby przeżyć, lub nie znaleźć się w szpitalu :przebiegly:

Opublikowano

te całkiem małe tam jest chyba 50 ml albo 100ml :wink4:

Opublikowano

czyli shoty.

Tym bardziej bym nie wypil 10 :decayed:

Opublikowano

czemu :cool1:

Opublikowano

czyli shoty.

Tym bardziej bym nie wypil 10 :decayed:

ale one maja taka sama dawke jak duże , wyjątkiem są "burn-y" - maja dwa razy wiekszą dawke niz normalne :wink4:

Opublikowano

Wszystko fajnie... ale jednego nie rozumiem, po co pić 10 red bulli na raz? :shocked:

Opublikowano

Wszystko fajnie... ale jednego nie rozumiem, po co pić 10 red bulli na raz? :shocked:

wypij to się przekonasz :naughty:
Opublikowano

wypij to się przekonasz :naughty:

ok :>

:polew:

Opublikowano

no pewnie , lepiej połowe fety wciągnąć , przynajmniej efekt lepszy :good::decayed:

Opublikowano

:gwizdanie: fety

Opublikowano

no pewnie , lepiej połowe fety wciągnąć , przynajmniej efekt lepszy :good::decayed:

feta mi się znudziła dawno, :tongue4: Wyrosłem już ze stymulacji, wolę euforię(mdma i pochodne) i psychodelę(grzybki itp) :decayed::decayed: :decayed:

Opublikowano

feta mi się znudziła dawno, :tongue4: Wyrosłem już ze stymulacji, wolę euforię(mdma i pochodne) i psychodelę(grzybki itp) :decayed::decayed: :decayed:

przeciez zartuje gamonie :kox: :kox: :kox: :kox:

ja uznaje tylko blanta :good:

Opublikowano

pięknie to może od razu w kanał :gwizdanie:
Opublikowano

pięknie to może od razu w kanał :gwizdanie:

a masz? :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:decayed:

przeciez zartuje gamonie :kox: :kox: :kox: :kox:

ja uznaje tylko blanta :good:

blant to wiadomo

dalej nie wiem po co wypijać 10 red bulli na raz? :tongue4: Zamach na swoje życie czy co? :blink:

to już chyba bez żartów lepiej tą połówkę :polew:

A wracając do tematu głównego to już jest po wyborach więc temat ucichnie :wink4: Jestem ciekaw na jakim etapie są sprawy sądowe. Chociaż znając polskie sądownictwo to bedzie to trwało latami.

Opublikowano

lepiej połowe fety wciągnąć , przynajmniej efekt lepszy

Kolega miał na mysli ser feta, taki jak w sałacie greckiej. samo zdrowie qwa :naughty: