Krac Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Witam Chciałbym się dowiedzieć jaka instalacja będzie lepsza do mojego auta ( audi a4 b5 2.8 v6 quattro AAH) mam do wyboru Zenit i stag 300 plus pozdrawiam
juby_p Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 z podanych sterowników a nie instalaacji to stag 300 plus na zenita niepatrz nawet.
wojtek26 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Dokładnie jezeli chodzi o elektronike sterujaca to Stag, napisz cos wiecej o pozostałych gratach zeby sie nie okazało ze jestes kolejnym użytkownikiem LPG który jest zawiedziony.
Krac Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 cala instalacja ma wyglądać tak stag 300 plus wtryski : matrixy lub hana miedz 8mm ale proponowali mi rurki jakieś plastikowe czy podobnego tworzywa bo są niby lepsze reduktor: magic III
wojtek26 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Zapewne proponowali Ci przewody FARO sa lepsze niz miedz ale troche drozsze, wazne jaki dadza wielozawór bo moze sie okazac wąskim gardłem i miedz 8 nic nie zmieni. Magic 3 jest dobry choc na poczatku były problemy z blokowaniem sie tłoka, ja wybrałbym jednak 2xzavoli
juby_p Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 a jak magic3 to na faro 13mm wielozawór extra i elektro zawór valtek bfc który niestety trzeba bedzie poprawić, ja jeżdze na magicu3 (coprawda zmodyfikowanym delikatnie) zaczyna mu brakowac ciśnienia tak koło 180km/h jak chyba na 3 dociaga do odcinki (na pełniutkim zbiorniku jest ok) pad około 0,4 mam miedź 8. Przy 20 koniach mniej może być dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi