trezor4 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Witam mam a4 z 97 roku i popielniczka z przodu jest po prostu wsadzona w otwór pod radiem i wyciąga się ją luźno , zauważylem że nie mam tam żadnych zaczepów , powinny być? jak ona się klinuje ?
kamil22lodz Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 a spróbowałeś wyciągnąć ją całą wraz z zapalniczką , i włożyć na nowo może gdzieś coś się ułamało lub źle została wsunięta, jak się nie mylę to ona powinna suwać się z boku na takich chropowatych listewkach i kółeczku, spróbuj ją wyciągnąć i zbadaj dokładnie lub wsuń ją mocniej , bo czasem u mnie też się wysuwa ale trzeba ją porządnie dopchnąć ,, aby zaskoczyła ,
trezor4 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 tak właśnie wychodzi cała .... nie mam chyba tych blaszek które pokazujesz żeby wcisnąć śrubokrętem . jutro jeszcze obejrzę czy na pewno ich nie mam .[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 22:58_________________________________________________kurde ja nie mam tych blaszek pewnie dlatego wychodzi. można coś z tym zrobić ?
kamil22lodz Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ale powiedz mi czy wychodzi ci sama popielniczka czy razem z zapalniczką wszystko ci się wysuwa ?[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 20:50_________________________________________________tutaj masz aukcję całego kompletu gdybyś chciał wymienić na całość gość też z Jeleniej góry ,może coś jeszcze by ci zszedł http://moto.allegro.pl/popielniczka-audi-a4-95-2000r-i1252514516.html
Rekomendowane odpowiedzi