Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] REMIX = RIEGER + VOTEX 19" 9,5j Milltek + 034 HFC itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Remik-A4, i dobrze, ze nie kupiles tego kompletu, bo te tarcze nadawaly sie na smietnik :gwizdanie:

mowisz o tych Fly ? - http://moto.allegro.pl/zaciski-tarcze-klocki-audi-s4-a4-b6-b7-s6-a6-i1309658654.html

teraz gosc podkrecil do 1399 zl :> przetarl za 150 zl:polew:

stara aukcja - http://moto.allegro.pl/zaciski-tarcze-klocki-audi-s4-a4-s6-a6-01-07-i1303951531.html

Bede szukal zaciechy dalej... :decayed:

Opublikowano

tak, dokladnie o tych.

te tarcze sa do wyrzucenia, choc on caly czas twierdzi, ze ktos to kupi :naughty:

gorzej jak ktos kupi nie zdajac sobie sprawy, ze tarcze sa juz zbyt cienkie.

Opublikowano
  • Autor

tak, dokladnie o tych.

te tarcze sa do wyrzucenia, choc on caly czas twierdzi, ze ktos to kupi :naughty:

gorzej jak ktos kupi nie zdajac sobie sprawy, ze tarcze sa juz zbyt cienkie.

cenna uwaga :good:

dzieki :wink4:[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 13:05_________________________________________________

Nie mam pojęcia powiem szczerze, ale wizualnie ten twój co masz teraz wygląda 1000 razy lepiej

Jest to Zender z dokladkami :wink4:

nie mylic z UBERHÄUS jak przedstawili na stronie LLTek :gwizdanie: :cool1:

http://lltek.com/s4_b6_8e_indx.htm

Opublikowano

Remik piękne auto inne niż wszystkie :good:

Opublikowano

Siemka Remik kiedy jakies dalsze plany?

ja wlasnie zrobilem swiatla i halogeny na żółto ale lampy byly za bardzo :shocked: :shocked: :shocked: ,wiec zostawilem tylko halogenyn :naughty: :naughty: :naughty:

pozdrawiam :good:

Opublikowano
  • Autor

Siema

Dalsze plany pewnie po Nowym Roku :cool1: teraz nadchodza wielkie wydatki swiateczne itp. :polew:

Wpierw pewnie wyloze na hamulce S4

albo wydech MILLTEK - Milltek Sport Performance Exhausts

lub robiony na zamowienie POWERFLOW - Modified & Custom Cars - Powerflow Exhausts

tu wszystko jest bardziej szczegolowo pokazane :polew:Fitting - Powerflow Exhausts

wybierasz jaki chcesz wyglad, brzmienie oraz rozmiar :kox: Mam do nich okolo 40 mil wiec wstepne rozmowy zaliczone :naughty: ale jeszcze zobaczymy :gwizdanie:

Dalej zastanawiam sie nad brzmieniem :mysli: i szczerze nie wiem co wybrac Remus ( 500 funa na ebay za same 2 koncowki :gwizdanie: , Millteka wyrwe troche taniej :gwizdanie:

a tzw. custom jeszcze taniej :polew:

Tu sa filmiki A4 1.8T B6

Milltek :notworthy: :notworthy: :notworthy: jak dla mnie nr.1 :gwizdanie:

Remus

jak padnie na Custom to raczej przebarwie :tongue4: na Milltek lub Remus.

Co do twoich lamp Tomek to rzeczywiscie zbyt rzucaja sie w oczy :shocked::tongue4:

moze zapodaj takie jak ja mam

lub z lekka sciema + wymalowanie srodka na czarno :kox: - to jest mega rozwiazanie moim zdaniem :good: choc trzeba rozklejac :confused4:

Ja raczej sie nie podejme bo bym pewnie cos spartolil :polew: a folia ktora mam idealnie sciemnia :kox: widocznosc troche gorsza ( barwa ) ale nadrabiam fogami :polew:

wiec zaru na razie nie zmieniam i zostaje 6000K :>

dsc00618.jpg

dsc00619e.jpg

ps. jak sie wyrobie to pod koniec nastepnego tygodnia zaloze progi :>

Opublikowano

Co masz za postoje?

Opublikowano

domyślam się, a coś więcej o nich?

Opublikowano

u mnie żółte halogeny zostaja jak dla mnie :kox:

zastanawiam sie caly czas nad rozklejaniem i malowaniem srodków,ale tez sie boje zeby niczego nie zje..ć,teraz szukam Hid-ów ale sprawdzonych(zeby nie migaly oby dwa swiecily itp. itd. na allegro lub ebay-u tylko ze ja chce H7 4300K chyba u ciebie w poscie wyczytalem ze sa najlepsze,wiem ze sa rozne opinie ale ja juz postanowilem H7 4300K tylko musi mi ktos polecic :> a pozniej pomysle nad H11 3000K

:naughty:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no tak mowia najlepsze swiatlo daje 4300K wiec bierz smialo :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 08:27_________________________________________________

domyślam się, a coś więcej o nich?

No name W5W led kupione na ebay [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 08:31_________________________________________________dsc00637hy.jpg

dsc00636b.jpg

dsc00635x.jpg

Dzis sie dowiedzialem, ze najblizszy termin zalozenia progow ABT to nastepny czwartek :wallbash: - gosc zasypany robota :gwizdanie:

nic trzeba czekac...

Zdazylem wymalowac progi wiec byla mala tasmo-przymiarka :polew:

68806578.jpg

okk0.jpg

dsc00660x.jpg

dsc00658o.jpg

Przed poprawnym zalozeniem :tongue4: progow, zdejme eski z drzwi bo byc moze bedzie jeszcze lepiej :kox:

Opublikowano
:good: :good:
Opublikowano

super to wyglada :notworthy::good: :good:

Opublikowano
  • Autor

To badziewne zdjecia robione tel. ale ciesze sie, ze sie podoba :kox:

Jak zaloze progi to zrobie lepsze...

" real" wyglada 2x lepiej ( bez przesady ) i praktycznie co tydzien ktos robi zdjecia, pyta czy na sprzedaz lub ile kosztowaly modyfikacje... :tongue4:

Bardzo sie z tego ciesze bo to przeciez moj REMIX :decayed:

nawet wlasiciele Porsche, Aston Martin :notworthy: itp. skrecaja karki przejezdzajac obok :tongue4:

Choc pewnie wiele osob na tym forum sie nie zgodzi :wink4:

wiec tym bardziej dziekuje " indywidualistom " :notworthy: za pozytywne opinie :notworthy:

" Tradycjoinalisci " na forum milcza :polew: ale to zrozumiale przeciez to ORI-TRADYCJA PL :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

i pakiet s-line + ori skora to raczej szczyt marzen :polew: :polew: :polew:

Moze za jakis czas to sie zmieni tak jak tzw. polska polityka, ktora jest wielkim posmiewiskiem na arenie miedzynarodowej ( przynajmniej 10-20 lat z tylu ):polew: :polew: :polew:

i moze tzw. KON z klapami na oczach, ktorego ksiadz poblogoslawil :polew: zrobi tzw. prrrrr :polew:

Ten kto jest na forach europejskich AUDI itp. ( a wiem, ze jest pare uzytownikow z tego forum :wink4: ) wie o czym mowie :gwizdanie: :hi:

Gdzie praktycznie nikt :gwizdanie: nie zachwyca sie seria az tak :gwizdanie:

Pewnie mnie sie oberwie na tym forum za te szczere stwierdzenia ale... :hi:

Opublikowano

Twoje auto sie wyroznia i tyle (i tu szukalbym powodow "ogladania sie" na ulicy).

Ktos robi zdjecia Twojego auta? Zapytaj go w jakim celu... bo nie sadze, ze kazdemu sie podoba (tak mozna wywnioskowac z Twojego posta).

To, ze ktos robi sobie pakiet riegera, votexa, czy jeszcze innej firmy - od razu oznacza, ze jest "lepszy" ? Odwazniejszy? No prosze Cie.

Dla wielu osob seryjny wyglad auta jest tym wlasciwym.

To, czy Twoje auto jest ladne, czy nie to tylko kwestia gustu (kazdy ma inny) - a o tym sie nie dyskutuje (wiec jak sie komus nie podoba, to nie odzywa sie w temacie i tyle). Nie kazdy na forach chwali sie swoim wielkim telewizorem, czy, fotorelacja z wizyty u jakiegos tunera. Nie kazdego jaraja mody wizualne, inni wola bawic sie w mechanike.

p.s. Jakie masz kola na zime?

Aha - rozwin swoja mysl o polskiej "polityce"... chetnie podyskutuje :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Fly masz racje :naughty: nie kazdemu odp. mody wizualne :gwizdanie: i leca bardziej w mechanike :hi:

oczywiscie doceniam mody mechaniczne rowniez :good: to one przeciez robia banana na twarzy podczas jazdy... ale nie zapominam o istotnej wg mnie stylizacji :gwizdanie:

Wiedzialem, ze bede milal " pod gorke " bo wiekszosc urzytkownikow na tym forum preferuje ori serie

i nikt nie mowil, ze bedzie latwo sie przegryzc...

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=162603.30

OK ciach bajera w tym temacie :naughty:

Jakie kola na zime ? i tu pewnie mnie wysmiejesz :decayed: letnie :polew: tak jak rok i dwa lata temu :tongue4:

w tej czesci UK gdzie mieszkam raczej sniegu nie ma lub jest go bardzooo malo i utrzymuje sie max pare dni :gwizdanie:

ale kto wie jak przyjdzie prawdziwa zima :naughty: to zdecydowanie wymienie na wlasciwe :wink4:

ps. dyskusje o polityce mozemy zaczac ale to juz w innym dziale :wink4:

Opublikowano

docen to, ze na tym forum nikt nie napisal Ci, ze Twoja auto to "wiocha".

jak sie komus podoba, to komentuje.

jak sie nie podoba - to z reguly zatrzymuje to dla siebie.

zapytalem o zimowe kola, bo z reguly sa mniejsze i jestem ciekaw jak np. ten mocarny zderzak wyglada na kole 16-17 cali...

Opublikowano
  • Autor

" proponujesz " - wiocha :polew: bo co zderzak Riegera sie nie podoba, kola za duze i tyl Votexa + progi ABT tez wiocha zalatuja :cool1: :gwizdanie:

Te elementy to stylizacja niemieckich tunerow a Ty porownujesz/proponujesz !!! " wioche " lub tez mam sie cieszyc, ze nikt do niej jeszcze :cool1: nie porownal :wallbash:

Juz sam nie wiem czy zal ci d*p... sciska czy zle pojmujesz pojecie " wiocha "

Byles kiedys na europejskich targach Tuningowych :mysli: :gwizdanie: chyba nie bo tam przeciez tylko wymodzone auta pokazuja :kox: :kox: :kox:

Ja bym bardziej szukal slowa " unikalna / unikat " :tongue4: bo tak jest w 100% nie ma nigdzie drugiej takiej :kox:

jak znajdziesz na necie, obojetnie na jakim forum i z jakiego panstwa :gwizdanie: to przesle tobie Johnnie Walker pod choinke :wink4: - pisze serio :gwizdanie:

Ty masz podobno pierwsza w Polsce ( jezeli chodzi o silnik oczywiscie ) a ja mam jedyna przynajmniej :gwizdanie: w Europie :tongue4: jezeli chodzi o stylizacje ( wszystko na ori tuningowych czesciach :good: )

i to moj REMIX a nie zakupiony od wlasciciela :gwizdanie:

ZE STR. 6

" Czarna, dosc podobna do tej - http://www.audi-sport.net/vb/a4-a4-cabriolet-s4-forum-b6-chassis/58678-gauging-interest-autovogue-kitted-a4.html

Autovogue - http://www.autovogue.com/

Autovogue ma prawie identyczny pakiet jak Rieger z jedna roznica brak 3 dolnych wlotow cool1

Jako ciekawostke dodam, ze ten gosc zgarnol 1 miejsce na najlepsze Audi A4 !!! na prestizowej imprezie - GTI International w 2008 roku

a konkurencja byla wielka...

Jak dla mnie moja z zew. jest lepsza :tongue4: te 19" 9.5 j z tylu, grill, listwy, swiatla itp. itd. :gwizdanie:

dojda jeszcze w nastepnym tyg. progi ABT z nowej kolekcji dedykowane dla B7 - mam nadzieje, ze wejda

bo nie widzilem jeszcze nigdzie takich zalozonych na B6 !!!!!!!!!!!!!! :cool1: "

Firm tuningowych moze nie ma za wiele... :gwizdanie: i nie sa az tak popularne na tym forum - ale robia dobra robote :good: w wiekszosci niemiecka :good:

Auto dostaje nowe body :kox: i co najwazniejsze bryla auta nabiera charakteru :cool1:

Masywniejsza, szersza, obnizajaca optycznie auto itp. w stylizacji masz wiecej opcji wyboru i oto chodzi :good: ( wiekszy wybor :gwizdanie: )

Jednym wystarcza seria lub bardzo " popularny " pakiet S innym nie :no: :no: :no:

Tak jest i tak zawsze bedzie :gwizdanie:

z oponami wiedzialem, ze sarkastycznie pytasz :gwizdanie: ale nie bylem pewien o co dokladnie chodzi :mysli: - kurfa jak bym mogl zapomniec :polew: - zderzak :>

np. na Audizine.com :notworthy: :notworthy: :notworthy: piekna i formy ori Tuningu nie trzeba " udowadniac " od tego sa pokazy :gwizdanie: a twoja propozycja/porownanie " wiocha " sam sie domysl jak by zostala skomentowana... :hi:

Opublikowano

A dla mnie przedni zderzak zalatuje wiocha.Ogolnie rieger wg mnie jest bardZo przesadzony.No ale to tylko moje zdanie. A na targasz wiekszosc samochodow wyglada jak zywcem przeniesiona z NFS.

A to, ze jest to markowe i dobrej jakosci nie znaczy,ze ma smak i wyczucie stylizacyjne.

Widze,ze jak komus sie nie podoba Twoje auto to sie nie zna :kox: :kox:

Sorry znawco tuningu :polew: :polew: :polew: :polew:

Zeby nie bylo podoba mi sie naprawde auto,tylko nie ten zderzak.