Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Czarnuch 2.6 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem pod wielkim wrażeniem Twojej fury! Widać, że z sercem podchodzisz do tematu i tak trzymaj :good: Oprócz oryginalnych S4 to chyba najładniejsza (a jeśli nie to w top 5) B5 jaką widziałem :hi: Jak już zakupię swoją będę dążył w podobnym kierunku bo wygląda nieziemsko. Pozdrawiam i szerokości życzę :cool1:

Opublikowano

pablo jak zmieniłeś dolot? to 2.6 150KM po wycięciu kata i zmianie dolotu jedzie jak 2.8 174KM shocked :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Jestem pod wielkim wrażeniem Twojej fury! Widać, że z sercem podchodzisz do tematu i tak trzymaj :good: Oprócz oryginalnych S4 to chyba najładniejsza (a jeśli nie to w top 5) B5 jaką widziałem :hi: Jak już zakupię swoją będę dążył w podobnym kierunku bo wygląda nieziemsko. Pozdrawiam i szerokości życzę :cool1:

Dziękuje za miłe słowa :notworthy:

pablo jak zmieniłeś dolot? to 2.6 150KM po wycięciu kata i zmianie dolotu jedzie jak 2.8 174KM shocked :mysli:

Tak ścigałem się kiedyś z kolegą z 2.8 i szliśmy równo :)

Całkowicie pozbyłem się kata, wstawiłem rurkę 2,5", znajomy cały układ "odetkał" i powiem Ci że wielka różnica jest :)

Opublikowano

Dziękuje za miłe słowa :notworthy:

Tak ścigałem się kiedyś z kolegą z 2.8 i szliśmy równo :)

Całkowicie pozbyłem się kata, wstawiłem rurkę 2,5", znajomy cały układ "odetkał" i powiem Ci że wielka różnica jest :)

pokaż fotkę dolotu :naughty:

Opublikowano
  • Autor

pokaż fotkę dolotu :naughty:

Jak będę miał możliwość podniesienia auta to zrobię fotkę :wink4:

Opublikowano

a po wycięciu kata nie jest głośniejszy i nic nie pierdzi?

myślę zrobić to u siebie i właśnie nie chciałbym żeby coś takiego się stało :thumbdown:

Opublikowano

Mam pytanie co do

końcówki Ulter 2 x 80mm

podchodzi p&p do seryjnego tłumika czy jakieś przeróbki ???

Opublikowano
  • Autor

a po wycięciu kata nie jest głośniejszy i nic nie pierdzi?

myślę zrobić to u siebie i właśnie nie chciałbym żeby coś takiego się stało :thumbdown:

Przy normalnej jeździe nie ma żadnej różnicy, tylko powyżej 4 tys jest bardziej rasowy dźwięk.

Przy odpaleniu przy zimnym silniku troszkę czuć spaliny ale później jest już ok :)

Rób śmiało :wink4:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:44_________________________________________________

Mam pytanie co do

końcówki Ulter 2 x 80mm

podchodzi p&p do seryjnego tłumika czy jakieś przeróbki ???

Podchodzi P&P, gość od tłumików trochę się męczył bo długo go męczyłem by równiutko je wspawał i ustawił :D[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:46_________________________________________________Na prośbę zapodaje filmik jak to mruczy, z dzisiejszego spota :decayed:

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 22:38_________________________________________________Dzisiaj założone 19" i znowu banan na twarzy :>
Opublikowano

no i pięknie :good:

Dzwiek bardzo dobry nie ryczy i nie ma wiochy a zbiera się już dużo wcześniej niz z Kat dobra robota

czas i usiebie cos takiego zrobic

To będzie następny krok ;)

Opublikowano

NIE no Pablo czemu tak nisko siedzisz....mi się źle to kojarzy...taki lans gówniarzy w Kadetach :polew:

Opublikowano
  • Autor

NIE no Pablo czemu tak nisko siedzisz....mi się źle to kojarzy...taki lans gówniarzy w Kadetach :polew:

To nie ja siedziałem tylko inny kolega z klubu, ja gazowałem :polew:

Opublikowano

nieźle nieźle :good:

na żywo pewnie i tak jeszcze lepiej słychać :naughty:

Opublikowano

Fajnie to chodzi jak na seryjny tłumik :good:

A zmieniło Ci się brzmienie silnika po wycięciu kata?

Opublikowano
  • Autor

Silnik chodzi tak samo, myślę nad filtrem sportowym K&N a dokładnie wkładką, wtedy będzie bardziej rasowy :)

Opublikowano

Silnik chodzi tak samo, myślę nad filtrem sportowym K&N a dokładnie wkładką, wtedy będzie bardziej rasowy :)

a nie nad stożkiem? :mysli:
Opublikowano
  • Autor

Można założyć stożek ale trzeba by było rzeźbę zrobić, w tym silniku jak i w 2.4 165KM oraz 2.8 174KM jest wkładka oryginalnie :wink4:

http://www.aqt24.eu/filtr-powietrza-k-n-audi-a4-audi-a6-vw-passat-skoda-superb.html

332125.jpg

Opublikowano

Można założyć stożek ale trzeba by było rzeźbę zrobić, w tym silniku jak i w 2.4 165KM oraz 2.8 174KM jest wkładka oryginalnie :wink4:

http://www.aqt24.eu/filtr-powietrza-k-n-audi-a4-audi-a6-vw-passat-skoda-superb.html

332125.jpg

jak wkładka jest oryginalnie? :mysli:
Opublikowano
  • Autor

Nie ma filtra stożkowego tylko taka wkładka jak wyżej :)

Opublikowano

no trochę do stożka trza by przerobić ale ja chętnie bym łyknąl takowy

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie jak już robić to gruby wypas :kox:

cbii717.jpg