marcine76 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Witam klubowiczów .Prze-glondałem forum i nie natrafiłem na taki przypadek jak mój . Jestem posiadaczem audi a 4 1,9 TDI 110KM i problem dotyczy ubywania płynu chłodzącego ale tylko w czasie jesieni ,zimy kiedy korzystam z ogrzewania w lecie kiedy kiedy korzystam z klimy nic nie ubywa.Samochód jest garażowany i zauważyłem że po przejechaniu około 100 kilometrów i pozostawieniu go na noc cieknie gdzieś z przodu czy może to być jakaś nie szczelność w pompie wodnej ,proszę o jakieś rady i z góry dziękuje .
sołtys85 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Jak nie zdejmiesz osłony silnika i nie zajrzysz to sie nie przekonasz. Równie dobrze może to być jakiś cybant, który wymaga dokręcenia.
puertoss Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 kolego tylko z przodu moze cieknac... musisz troche sprecyzowac skad cieknie
bogdansky Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Dokładnie, trzeba zajrzeć pod osłonę bo wyciek moze byc zupełnie z innego miejsca niz plama pod samochdem
Rekomendowane odpowiedzi