adamuz20 Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 witam mam pytanko jak jest poprowadzony kabel antenowy w avant i gdzie znajduje sie ten wzmacniacz antenowy, bo mi vag wyswietla przerwany kabel antenowy. z gory dziekuje za odpowiedz :oklaski:
radeon11 Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 witam Kabel i zasilacz znajduję się chyba pod lampką w bagażniku, musisz tam zajrzeć, tak wyczytałem na forum sam jeszcze nie rozbierałem ale też mnie to czeka.... pozdrawiam
adamuz20 Opublikowano 25 Września 2007 Autor Opublikowano 25 Września 2007 witam ponownie wlasnie zajzalem pod lampke jest tam cos ale do tego podlaczone sa trzy kable nie wiem co to za ustrojstwo.
Gość spedyt Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,16379.0.html
adamuz20 Opublikowano 2 Października 2007 Autor Opublikowano 2 Października 2007 witam ponownie jezeli chodzi o link do zdjec porownywalem mam cos innego do anteny dochodza trzy kable chyba od gps telefonu i radia i nie wiem czy to jest wzmacniacz.
ShamaN Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 niedawno zainstalowałem taką antenkę z 3 wyjściami SIRIO Triflex i jest to radio-mobile-CB a nie oryginał może masz właśnie taką?
pietia505 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Witam to jest rozdzielacz na komórkę GPS i radio z jednej anteny na pewno to nie jest wzmacniacz ja mam osobiście przerwany kabel radiowy i nie wiem jak do tego się zabrać jak jest prowadzony? tragedia a do tego mam avanta
Rekomendowane odpowiedzi