Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dasz rade bez :tongue4: ja tez nie mam. A bylem w AutoHale i zamowilem raz to nie pasowal, drugi raz - tez jakis inny :wallbash: dopiero za trzecim razem pasowal. Ale przy mojej glebie to wytrzymala kolo 7 miesiecy i smietnik. Teraz jezdze bez chociaz gdzies na forum znalazlem ze ktos robil taka islone metalowa... :mysli: warsztat jest, wiec jak znajdde czas to moze w ta strone pojde :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 20:45_________________________________________________wtorek tez mi najbardziej pasuje bo teraz mam w ciul nauki (SESJA :evil:) i nie ma szans zebym do niedzieli sie wyrobil...A co z tym miejscem naszego spota? Szybowcówa czy Chatka Misiowa?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam kolegów :) wtorek wieczorkiem chętnie zajmę się ulotkami ... gdzie zbióreczka ??? Pozdrawiam

Opublikowano

wydaje mi się że standardowo czyli Matex?? tam sie rejonami podzielimy i pooooooszliiiiii :polew:

Opublikowano
  • Autor

Racja Dudziu... pod Matexem... wtorek 19 czy 18?

Mysle ze miejsce spota wybierze sie na matexie?

Chciaz ktos tam cos mial rezerwowac... ja jestem za szybowcowa... :gwizdanie:

Opublikowano

Ustalcie na która to wtorkowe spotkanko ??? jutro zadzwonię na szybowcówkę ... coś dziewczyny wspominały o imprezce , tak wiec dogadam czy będzie wolne dla nas !!!

Opublikowano
  • Autor

wydaje mi sie ze dobrze by bylo na 18 we wtorek bo czym pozniej tym mniej wozkow na miescie :no: ...

To daj znac z ta szybowcowa Kuropatkin czy sie da :gwizdanie: jak sie nie da to do chatki podlecimy ;) zreszta jak na spocie beda zabawki juz nasze to i tak zanim sie wszyscy naciesza ;P :cool1:

Opublikowano

18 pod matexem we wtorek - bede :hi: Mam tylko nadzieje ze wyrobimy sie do 20... :gwizdanie:

W poniedzialek przygotuje troche ulotek i lecim :good:

Opublikowano
  • Autor

zobaczymy ile zespolow bedzie :gwizdanie: do 20 powinnismy sie wyrobic a co bedzie o tej 20? :mysli:

rozumiem ze Dudziu i Kuropatkin to zespol nr 2 :)

moze jeszcze 2 kolegow na nr 3? :cool1:

Opublikowano

wtorek 15.02.2011r MATEX godz.18 przyjąłem over :polew:

Opublikowano

Dobrze mi sie wydaje, że nasz złoty Avant b5 rej.DLB na kiepurowie stoi? :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: "Sie pasie" na kiepurowie bo robię w tym nędznym bloku łazienkę :wallbash: j**ane komunistyczne klitki :polew:
Opublikowano
  • Autor

hehe juz niedlugo beda maszyny oznakowane to bedzie wiadomo kto i gdzie :gwizdanie:

Opublikowano

witam,

panowie potrzebuję porady, w najbliższych planach mam wymianę sprężyn w moim b7, w chwili obecnej mam serię, chcę obniżyć o - 20mm przód i tył, pytanie czy przy 19 calach latem oponie 235/35 nie bedzie wyprowania flaków ???

Opublikowano

przy 19 to i tak z komfortem za duzo nie ma wspolnego a jak jeszcze obnizysz to jeszcze mniej ale za to na + wyglądu :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie 35 profil to trzeba miec zabki tytanowe i bez plomb :gwizdanie:

Ja 55 mam 16 i wystarcza moze bym sie na 45 przesiadl ale nizej nie :no: bo przy naszych polskich drogach to masakra jest...

Ale wygladac bedzie diablesko iscie :evil::slina:

Opublikowano

Panowie przy 19 calach i 35 profilu trzeba uwazac na dziurki a poza tym jest ok, jest sztywniej i pewniej niz na balonach typu 60 bez urazy, wie bo mam na zime 55, jezdzi sie przyjemnie serio tylko obawiam sie iz -20 moze spowodowac iz bedzie moglo conieco opcierac

Opublikowano

Jak nie przymierzysz to sie nie dowiesz...Albo zobacz czy ktos na forum ma podobny problem i juz :mysli:

A poza tym czy w tym klubie sa jakies osoby, które widzą świat modyfikacji szerzej niż "wszystko w oryginale ale od S lub RS" ?? Bo zaczyna mnie to troche wkurzac :disgust:

Opublikowano

co cię zaczyna wkurzać ??? bo chyba takie forum jest po to by wyjaśnić pewne kwestie prawda ? chyba ze sie myle ...

Opublikowano

Nie nie... to nie dotyczy Ciebie. Tu chodzi ogólnie!! Okolo 90% tu zgromadzonych nie uznaje modyfikacji typu laminat, felgi inne niż seryjne i cala masa przeróbek, które robi sie w innych autach ale w AUDI A4 nie można bo sie "zepsuje" kształt. To forum jest strasznie zawężone jeżeli chodzi o styl i design. O modach w silniku już troche wiecej sie mówi co po trosze rekompesuje brak tolerancji dla "odbiegających" modów zewnętrznych...

Opublikowano

siemka zaczepil mnie jeden z waszych kolegow na myjni kolo aniluxa .... jezdze jasno zielona audi a4 avant powiedzcie mi czy macie jakas swoja strone?? czy wszytko zalatwiacie w tym temacie??