Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To juz chyba normalka,co spocik to sniegiem sypnie

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mastach to Renia Arkowa:) Renault Master :naughty:

Opublikowano

Nie no Masterem na zlot A4, to profanacja!! :wallbash:Zapewne diesel to jest, co znacznie pogarsza sytuację. Fajny masz podpis, że TDI dla straszych ludzi i ja sie pod tym podpisuję, aczkolwiek zaznaczam, że mam gaz w aucie, ale zrobiony w oparciu o info z tego forum i najważniejsze, że w Jelonce.[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 21:14_________________________________________________A widzę, że jakiś kolega ma jeszcze 2.5TDi, też ciekaw jestem jak to chodzi, choć opinii na temat tego silnika, niestety samych negatywnych, słyszałem całe mnóstwo.

Opublikowano
  • Autor

hehehe lepiej masterem jak wcale :embarrassed: pozyjemy zobaczymy... mastery tylko w dieslu i mimo 2.5 i 120 kucy to sie czuje jak senior w tej budzie :sick3:

a v 2.6 kolego tez mam gaza bo bez tego to kosmiczne koszta przy naszej cenie paliwa :no:

Dominik hehe no cieplo bylo u Kuropatkina cieplo a ty jeszcze na srodku :tongue4: malenstwo :polew:

Opublikowano

A widzę, że jakiś kolega ma jeszcze 2.5TDi, też ciekaw jestem jak to chodzi, choć opinii na temat tego silnika, niestety samych negatywnych, słyszałem całe mnóstwo.

Pfff.... :gwizdanie:
Opublikowano

Nie twierdzę, że te silniki są złe, myślę p prostu że byc może nie do końca dobrze dopracowane i serwisowane. Jestem przekonany, że to co trafiało na nasze giełdy miało już spore przebiegi albo planowane wizyty w serwisie do których nigdy nie doszło, z racji tego, że sprzedający wiedział z jakimi kosztami może sie to wiązać. Ja celowo wybrałem z tego właśnie powodu benzynę, ale jeśli ktos kupił 2.5 TDI naprawdę z pewnej ręki, sądzę, że będzie zadowolony. I tego nie neguję.

Opublikowano

Jak dla mnie 2.5 TDI :good:

Opublikowano

Ja tez jutro sie pojawie z kolezka ..... To pogadamy z chetnymi o tym praniu bo bylo pare osob zainteresowanych :) pozdrawiam

Opublikowano

Dominik hehe no cieplo bylo u Kuropatkina cieplo a ty jeszcze na srodku :tongue4: malenstwo

I co sobie ludzie pomysleli? 5 chłopa w aucie, szyby zaparowane, co chwile slychac jakies smieszki-chiszki. NA BANK PALKAMI MACHAJA!!! :polew: :polew: :polew:

A ze w A4 nie ma miejsca z tyłu to wsadzili mnie, arka i dudzia - same szkapy!!! :polew:

Choćby mi jeszcze zapłacili to na wakacje w tym ustawieniu bym nie pojechal! :evil:

A co do tych silnikow 2,5TDI to slyszałem, że w b6 juz troche mniej awaryjne chociaz jeszcze nie jest to opcja bez zagladania do serwisow. Zreszta cała paleta silników w b6 zostala poprawiona. 1.8T też nie ma co porównywać z b5 bo to jest przepaść. Niby motór ten sam a jednak spalanie mniejsze, moce wieksze, bardziej elastyczne, itd... :gwizdanie: Takze truckmaniak nie ma co tu pogwizdywać bo jest w lepszej pozycji niż Raker... :gwizdanie:

To juz chyba normalka,co spocik to sniegiem sypnie

To żeś wykrakał! I w nagrode przyjedziesz 10 minut wcześniej z łopata i odśnieżysz nam szybowcówe. A dudzi swego czasu oferował sie z odśnieżaniem parkingu przy matexie wiec teraz trzymamy go za słowo :kox:

Opublikowano
  • Autor

He he he dogasso :polew: mafia z a4 :polew:

a sniegiem niech sypie... przerabiam mastacha na a4 przedluzana :evil::kox::polew:

Opublikowano

Panowie spokojnie w nocy MATEX I SZYBOWCÓWA obrobiona :> :hi:

Opublikowano

I to sie nazywa organizacja :brawo: dudziu :hi:

Opublikowano

witam,

niestety mimo szczerych chęci nie będzie mnie dziś na spociku, z czego jestem bardzo niezadowolony :( liczę jednakże, że w moje miejsce pojawi się kilku nowych i zanotujemy kolejny rekord frekwencji.

pozdrawiam i udanego spotkania :good:

Opublikowano

ja postaram się wpaść jak po ogień dosłownie - ale postaram się byę ok 19 - musicie wybaczyć praca i inne obowiązki dziś :(

Opublikowano

Siema, i już wiadomo kto ma najszybsze audi, Ci którzy po spocie dojechali najszybciej do chaty :)

Pozdrawiam, Piotr i Kasia

Opublikowano
  • Autor

Hehe Ebbm dobre :wink4:

A tak ogolnie to dzieki wszystkim za przybycie i oby dalej w coraz wiekszym gronie :notworthy::hi:

pees jak ktos by mial instrukcje jak mastacha na a4 przerobic to na PW prosze :polew::bag::facepalm:

Opublikowano

pees jak ktos by mial instrukcje jak mastacha na a4 przerobic to na PW prosze :polew::bag: :facepalm

flex, pare tarcz, szpachla szpachla i pare znaczków audi i juz :kox: aaaa no i koniecznie kierownica od Esy :evil:

Tez sie ciesze ze bylo nas tylu. Na początku to chyba ze 12 aut bylo. Oczywiście nie licząc Reni :polew:

Fajnie ze grupa sie rozwija. Ale tak sobie mysle ze jak dalej tak pojdzie to mozna zrobić zloty częsciej :gwizdanie: co trzy tygodnie np...

Opublikowano
  • Autor

Kierownice od esy to kupie, szpachle tez, flexa mam dobrego makity, tarcze i pare znaczkow rowniez dokupie... rozumiem ze w poniedzialek w Twoim warsztacie Dogasso i tniemy ? tylko hmm nie wiem czy mastach na wysokosc wejdzie :polew:

Co do czestotliwosci spotkan to proponuje to przedyskutowac na nastepnym spocie marcowym wtedy juz wiosna bedzie blisko

a no dogass te foutro z krolika w swoim P.wagonie zainstaluj koniecznie :decayed::polew::tongue4:

Opublikowano

Arre jak bedziesz miał pod ręka papiery od LPG to napisz co tam siedzi, w drodze powrotnej przy zjeździe z szybowcówki troche bokami latałem ( nie zamierzone :rolleyes:). Mam juz najnowszy program do Staga no wiec chłopaki zbierac sie i do mnie :evil: bo czas promocji sie kończy :tongue4:

Opublikowano

No widze ze spot sie udał:))

hja dzis w nocy wrociłem z wyjazdu z Chin takze ledwo zyje ale juz od rana lece ogladam ogłoszenia bo bez auta jak bez reki :))

pozdrawiam