burus2 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 dogass wiesz może jaki jest wymiar od błotnika do ziemi na maxymalnie podniesionym gwincie u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ruszamy z nową ofertą X Ogólnopolskiego Zlotu Letniego Zapraszamy info w wątku zlotowym : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Burus coś podobnego do 1BE ale nigdy tak nie jezdziłem... jak KOZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość !Młody Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 siemanko kiedy termin następnego to podjadę waz poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 1.07.2011. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dykan Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Pozdrawiam from Indonesia.) tak sobie smigamy na motorkach w robocie. generalnie tem. 32 st w cieniu wilgotnos 87% da sie zyc ale nie juz 1,5 tygodnia:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek85 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Panowie aluski mam ładne do sprzedania. Może by był ktoś chętny http://allegro.pl/felgi-rial-giro-17-cali-z-oponami-5x112-5x110-i1685667180.html[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 22:57_________________________________________________Lalunię też mam do sprzedania http://otomoto.pl/audi-a4-lpg-zarejestrowany-C19502656.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Manius jednak zostawiasz 16 w Galaxie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek85 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 No zostawiam 16. Kurde widzę że na forum straszny młyn. Nie ma co. Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim :> Wszyscy na wczasy wyjechali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Eee Chlopcy jutro spocik a tu jakos głucho. Ale rozumiem że każdy szykuje, pucuje swoją A4 żeby zrobić furorę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Juz tam glucho od razu nikt sie nie wczuwa poprostu bo i po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazbiny Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Panowie będzie miał ktoś Vaga? Potrzebuję skasować błąd Airbagu. Wypinałem ostatnio wszystkie bezpieczniki i po tym zapaliła mi sie kontrolka Airbagu. Czytałem na forum, że czasem Vagiem da się to skasować więc byłbym wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Moge mieć jak Maniek będzie. A poza tym to i tak Wojtek będzie miał. Damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek85 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Podjadę jak się wyrobię. O ile prezes pozwoli żebym się Galaxy wbił na spot. Stanę sobie z boczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazbiny Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Kuropatkin gdzie Ty tego grila robisz? To gdzieś w Jeleniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiu... Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 witam już , dzięki za spota i miłe przyjecie do grona pozdro koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuropatkin Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych kolegów wraz ze swoimi partnerkami na lipcowego grilla 9.07 sobota godz. 18- sta do mnie w do Maciejowej wszelkie informacje dotyczące spotkania pod nr tel. 500285800 Ps. Bardzo prosze o sprecyzowanie swojej obecności do czwartku do godz. 23.00 dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 kuropatkin jeszcze miał być jakiś dobry dowcip wrzucony :polew: ja jednak przyjde sam :gwizdanie: :gwizdanie: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Ja się piszę ze swoją kobitką co prawda w niedziele mam egzamin o 15 ale to przeciez niczemu nie przeszkadza także gdzieś prosze znaleźć 2 miejsca do siedzenia. Mogą być jakieś skrzynki, opony, pnie drzew...cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 dogass wszystko ustalone kuropatkin cielaki z obory pogoni więc cały gnój nasz tylko boksy sa do rezerwacji :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi