Opublikowano 28 Kwietnia 201115 l Mi bardziej pasuja te 2 od końca chociaz ciezko byłoby mi sie zdecydowac ostatecznie
Opublikowano 29 Kwietnia 201115 l witam ekipę z jeleniej takie mam drobne pytanko - czy w waszym rejonie są jakieś winnice i rodzimi producenci win? jeśli tak, możecie mi polecić jakieś adresy? będę zobowiązany, albo przez PW, albo to żółte słoneczko pozdrawiam T.
Opublikowano 29 Kwietnia 201115 l Autor Witam kolege Kamyka... ale kolega pytanie zadal Szczerze mowiaz nie mam zielonego pojecia mimo ze rejon okoliczny znam dosc dobrze ale to tez moze i dlatego ze wino to raczej omijam :gwizdanie: ja w kazdym badz razie nie wiem Wszystkim milego dlugiego weekendu zycze bo po 15 jade w dzicz na ryby
Opublikowano 29 Kwietnia 201115 l Heloo czy ktos z was ma instrukcje możliwości Fisa kolorowego w audi ar b6? ma on jakieś tam funkcje kolorowe ikonki ale o co caman to wypadało by sie dowiedzieć) pozdrawiam
Opublikowano 2 Maja 201115 l A ja poszukuje wahaczy górnych jak ktoś ma chętnie przyjmę stan nie istotny
Opublikowano 2 Maja 201115 l Całe są. Tzn główki nie wypadają... jeszcze Ale czy mam komplet górnych na strone to ich weiB nicht
Opublikowano 2 Maja 201115 l Spoko kiedy mogę cię odwiedzić z czteropakiem ? Poszukiwania wahacza dalej aktualne ... Podziękowania dla kolegi dogasso za dobre chęci
Opublikowano 5 Maja 201115 l Na pewno w belfascie będą puszczać. Na ratuszu w ogródkach pewnie też... Ale mnie jakoś piłka nożna nie rajcuje... :gwizdanie:
Opublikowano 5 Maja 201115 l Na pewno w belfascie będą puszczać. Na ratuszu w ogródkach pewnie też... Ale mnie jakoś piłka nożna nie rajcuje... :gwizdanie: jak byłem taki młody jak ty, to też głupoty wygadywałem
Opublikowano 5 Maja 201115 l Autor Szanowni koledzy PRZYPOMINAM O JUTRZEJSZYM SPOCIE Dogass ma usprawiedliwiona nieobecnosc wczesniej zglaszana
Opublikowano 6 Maja 201115 l W sumie masz rację :gwizdanie: Miałem wpaść przynajmniej na 20 minut,ale niestety jestem sam z moim 6-letnim diabełkiem Arre -ten pierwszy raz zawsze musi być Następnym razem będzie lepiej Był ktoś nowy? Bo ostatnio na cb-iku nakręcałem gościa z Kowar??
Opublikowano 6 Maja 201115 l Witam witam, może mi sie uda podjechać bo bardzo bym chciał pokazać nowy nabytek. nie jest jeszcze wszystkownim zrobione ale warto wam pokazać. chyba hehe. pytanko ; mam w audicy wmontowane jakieś ksenony ( wnioskuje ze sa to jakieś hidy c**jowe) jak zmienić te swiatła na zwykłe?/ czy cały zestaw hid muszę wyrzucić czy tylko zmienic żarówki??
Opublikowano 7 Maja 201115 l podpisuje się pod tym co napisał arre panowie zamiast się rozwijać to my się cofamy Maciejowa i Komarno odpuścili totalnie ( nie będe pisał nic-ków) :gwizdanie: Kolega nabył nowy wózek a też się nie pokazał pochwalić :gwizdanie: no i reszta ekipy bo wymieniac można dalej... ps. panowie zarząd na to wszystko patrzy i już grzmi :gwizdanie: kolejny spocik fregfencja 100% ma być!!!
Opublikowano 7 Maja 201115 l witam, Dudziu prosiłbym nie osadzać mojej osoby , że olewam temat. Nowe auto owszem chce pokazać ale jeśli człowiek pracuje i naprawdę teraz nie mam opcji podjeżdżania na spocik. nawet nie mam czasu żeby podjechać po ramki do Arre. pozdrawiam