Opublikowano 9 Września 201411 l znajoma sie zastanawia nad sprzedaza swojej b5 w quattro, tylko w dieslu i z kiepska blacharka :/ ale za to polifciak i w srodku niezly wypas (m.in z 2din z navi )
Opublikowano 9 Września 201411 l Autor blachara nie problem ale diesel... po przesiadce z oski 2.4 na Q w dieslu nie wiedzial bys co sie stalo
Opublikowano 9 Września 201411 l Autor w takim ze 165 kobylek w osce robi robote 110 czy 115 w Q juz nie bedziesz mial wrazenie jak bys stal w miejscu
Opublikowano 12 Września 201411 l misiek dawaj jakiegos linka do tych daszkow http://allegro.pl/audi-a4-b5-1995-2001-spoiler-daszek-avant-i4584141270.html Ja jak narazie odpuszczam, bo sprzeglo mi sie skonczylo a jeszcze dzisiaj kupiłem zmieniarke mp3 wiec jestem wypłukany z gotówki
Opublikowano 12 Września 201411 l Autor Laminaty podobno lipa... co ori to ori ja trafilem - kupilem w lakierze na gotowo i nie wypacza sie i nie peka a laminat ciezko polakierowac dobrze by nie zlazil lakier i nie pekalo...
Opublikowano 12 Września 201411 l Laminaty podobno lipa... co ori to ori ja trafilem - kupilem w lakierze na gotowo i nie wypacza sie i nie peka a laminat ciezko polakierowac dobrze by nie zlazil lakier i nie pekalo... To znajdź taki do b5 wiadomo że ori lepszy niż laminat ale chłopaki pisali że naprawde dobrej jakości jest ten od MDM
Opublikowano 12 Września 201411 l Autor no lokej na bezrybiu i rak ryba ja mam drogo ale ori z reszta uwielbiam moja d upke z lotka
Opublikowano 13 Września 201411 l ja sie zastanawialem zeby ten daszek folia okleic nie bedzie pekac, a jak cos to szybko nowa mozna nalozyc
Opublikowano 16 Września 201411 l ja sie zastanawialem zeby ten daszek folia okleic nie bedzie pekac, a jak cos to szybko nowa mozna nalozyc będzie słabo jak dla mnie ja najpierw spróbował bym polakierować porządnie a jak rzeczywiście popęka to wtedy można coś pokombinować z folią ma ktoś wyjumaki do ori radia?
Opublikowano 16 Września 201411 l Autor gdzies mialem ;P ale najlatwiej dociac ze starej karty magnetycznej czy cos w tym stylu
Opublikowano 16 Września 201411 l gdzies mialem ;P ale najlatwiej dociac ze starej karty magnetycznej czy cos w tym stylu Też mam takie docięte... i mam takie ze szczelinomierza ale to itak uj, bo jedej blaszki nie moge złapać bo jest uszkodzona i jutro bede sie przez schowek z boku jakoś próbował tam dostać