kubson Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Witam jak w temacie znacie może jakiś fajny program do nagrywania takich filmikow >? W frapsie kilkanascie sekund zajmuje już niecałe 2GB. A ja chciałbym jakoś ten filmik np na Youtube wrzucic Wiec szukam czegoś co dobrze zapisze ale i plik będzie zajmował jak najmniej. pozdro
kamil Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Nie ma w grze opcji "record demo"?? Fraps imo najlepszy. Pobaw się opcjami żeby zmniejszyć objętość filmu.
kubson Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 Nie wiem co zrobiłem ale jeśli w frapsie mam włączony zapis dzwieku to film np 2 minutowy dzieli sie na 4 częśći i jest mega spowolniony a dźwiek to wgl inaczej leci. A jak wyłącze zapis dzwięku to filmik zapisuje sie w 1 częśći ale za to jest `przyspieszony` . także juz nie wiem co robic heh
Reniu Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Prawodopodobnie sprzęt nie wyrabia. Zmniejsz we Frapsie rozmiar video na "half size", ustaw mu miejsce zapisu partycje gdzie masz dużo miejsca na HDD. Jaką masz wersję Frapsa? Spróbuj z najnowszą, może ma poprawioną wydajność.
kubson Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 Frapsa mam najnowszego też myśle że nie wyrabia bo mi `spaliło` ramu 4GB i teraz jade na 1 A po za tym sprzet spox.
Reniu Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 No to masz już odpowiedź Na 1GB to nawet winda przycina a co dopiero gierka korzystająca często z dysku z powodu braku pamięci plus ciągły zapis nagrywanego materiału.
Rekomendowane odpowiedzi